Meska vei kärkikamppailun

MesucaArskan alle 17-vuotiaiden joukkue pelasi pitkästä aikaa kotiottelunsa Someron monitoimitalolla. Vastassa oli Kaarinan Uran 2008-joukkue. Meska vahvisti voitollaan asemaansa sarjan piikkipaikalla ja tiputti ainakin Uran taistelusta sarjan  ykköspaikasta ja näinollen Final Fourin järjestelyoikeudesta. Meskan ohella Rauma Basketilla on vielä mahdollisuudet sarjan voittoon. 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli päätynyt Uran 13:n pisteen voittoon. Meskan voittaessa Somerolla neljällätoista pisteellä (88-74), varmistui myös keskinäinen järjestys Meskan eduksi päädyttäessä sarjassa tasapisteisiin.

Ura johti ottelua jo 0-7 kunnes Meska sai ensimmäisen onnistumisen. Noin neljän minuutin kohdalla oli tultu rinnalle ja tästä eteenpäin Meska ei enää menettänyt johtoasemaansa. Ura piti kuitenkin eron alle 20:ssä pisteessä läpi ottelun, eikä missään vaiheessa päästänyt liiallisen hyvänolontunteen hiipiä mieliin. 

MesucaArska 88 – Ura Basket-08 74

Ronnie Pollari 0p
Tuomas Virvelä 3p
Oliver Enbacka 36p
Luukas Lautiala 3p
Johannes Mäenpää 3p
Miika Aaltonen 8p
Oskar Enbacka 15p
Joni Salo 3p
Seve Korpijärvi 13p
Aatu Nikander 0p

Meskalla oli ottelussa lähes täysi rosteri pelaajia. Korkeimman pistesaaliin keräsi Oliver Enbacka (36p.), mutta koko joukkuetta voi kiittää kollektiivisesta puolustustyöstä. Vilho Välttilä pelasi pitkästä aikaa ja toikin kentälle malttia ja varmuutta erityisesti hyökkäyspäähän.