Esittely

Vuonna 2009 joukko vanhoja somerolaisia koripalloveteraaneja istuivat pöydän ääreen pohtimaan koripalloharrastuksen tulevaisuutta Somerolla. Näin sai alkunsa yhdistys, joka rekisteröitiin 15.7.2009 nimellä Arska-Basket ry. Nimensä seura sai pääsponsorinsa Arskametalli Oy:n mukaan. Olemme Suomen Koripalloliiton jäsenseura.

Arska-Basket tarjoaa monen ikäisille ja tasoisille mahdollisuuden harrastaa koripalloa itselleen sopivalla tasolla kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä. Tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden kasvaa vastuullisiksi yksilöiksi, kehittää kuntoa sekä hankkia elinikäisiä ystävyyssuhteita koriksen parissa. Pyrimme tekemään seuran jäsenille koripallosta ja liikunnasta läpi elämän kestävän harrastuksen.

Suhteellisen pienenä seurana emme voi tarjota vuosittain joka ikäluokalle joukkuetta, mutta meille voi – ja kannattaa – aina ilmoittaa halukkuudesta koripallon pelaamiseen.

Jäsenmäärämme liikkuu vuosittain viidenkymmenen ja sadan välillä. Toiminnan laajentuessa kaipaammekin joukkoomme aktiivisia osallistujia päätöksentekoon ja valmennukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, tule salille katselemaan, osallistumaan ja hyppää mukaan Arska-Basketin vauhdikkaaseen kelkkaan!