Aloita koris

Kausimaksut

Jäsenmaksun hinta kaudella 2023–2024 on 30€ ja kausimaksu 150€.

Kausimaksun voi halutessaan maksaa kahdessa osassa 75€ (syyskausi) ja 75€ (kevätkausi). Ensimmäiset harjoituskerrat ovat ilmaisia (elo – syyskuu).

Mikäli pelaaja haluaa osallistua kauden aikana harjoitusten lisäksi myös peleihin, tulee hänellä olla hankittuna myös Koripalloliiton pelaajalisenssi. Jos on epäelvää, niin kysykää valmentajalta, mitkä maksut ovat juuri teidän lapsenne kohdalla oleellisia.

Maksutiedot

Tilinumero: FI92 5434 0820 0930 99
Saaja: Arska-Basket ry
Viesti: Pelaajan nimi, kausi- / jäsenmaksu

Vakuutukset ja lisenssit

Pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta! Kattavan vakuutuksen voi hankkia pelaajalle joko omasta vakuustusyhtiöstään tai hankkimalla pelaajalle vakuutuksellisen koripallolisenssin.

Koripalloliiton peleihin osallistuvilla pelaajilla tulee olla Koripalloliiton lisenssi. Lisenssin voi hankkia vakuutuksellisena tai ilman vakuutusta. Lisenssi oikeuttaa pelaajan osallistumaan koripalloliiton järjestämiin otteluihin ja turnauksiin. Lisenssi tulee olla hankittuna vähintään yhtä vuorokautta ennen kauden ensimmäistä peliä, johon pelaaja aikoo osallistua.

Mikäli pelaaja ei jostain syystä halua osallistua kaudella lainkaan peleihin, vaan osallistua ainoastaan seuran järjestämiin harjoituksiin, ei koripalloliiton lisenssiä tarvita. Tällöin riitää seuran kausi- ja jäsenmaksun suorittaminen sekä hoitaa tarvittaessa vakuutus omasta vakuutusyhtiöstä.

Harjoitukset

Treeneissä ja peleissä noudatamme kahta sääntöä:
1. Yritä parhaasi
2. Ketään ei kiusata!

Harjoitukset ovat vapaaehtoiset, mutta eivät vapaata olemista. Harjoituksissa ei ole pakko käydä, eikä nuorempien ikäluokkien kohdalla poissaoloista tarvitse erikseen ilmoitella. Kun harjoituksiin tulee, siellä toimitaan valmentajan antamien ohjeiden mukaisesti. Jos tämä tuottaa pelaajalle vaikeuksia, hänet ohjataan tarvittaessa pitämään huilia harjoituksista.

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin, ihan vaan katselemaan tai avustamaan harjoitteiden suorittamisessa.

Varusteet

Pelaajalla tulee olla sisäpalloilujalkineet, joiden pohjista ei jää jälkiä koulun salin lattiaan (merkintä ”non-marking” tai ”non marking sole” tossujen pohjassa). Jos lapsi harrastaa muita sisäpelilajeja kuten lentopalloa, sählyä, futsalia tms. voi samoilla pelitossuilla hyvin aloittaa myös koriksen pelaamisen. Jalkineiden ei tarvitse vielä tässä vaiheessa olla erityisesti juuri koripallokenkiä.

Palloja ei pelaajien tarvitse itse hankkia, vaan seuralla on riittävä määrä hyviä palloja, joilla harjoitukset saadaan pidettyä. Mikäli pelaaja kuitenkin haluaa hankkia ihan oman pelivälineen, niin pallon tulee olla oikean kokoinen (i.e. numero 5).

Yhteydenpito vanhempiin

Kauden aikana tulee aina erinäistä tarvetta olla yhteydessä pelaajien vanhempiin (pelit, peruutetut harjoitukset yms) ja tätä varten tarvitsemme kullekin pelaajalle huoltajan yhteystiedot, jotka tulee toimittaa valmentajalle tai JoJolle. Lisäksi käytämme viestikanavana Nimenhuuto.com-palvelua.