Meskan kevätkausi käynnistyi voitolla

Mesuca-Arskan kevätkausi alueellisessa alle 17-vuotiaiden sarjassa käynnistyi sunnuntaina vierasottelulla Raumalla. Vastassa oli syyskaudella jaetulle ykkössijalle Meskan kanssa sijoittunut Rauma Basket. Keskinäiset kohtaamiset olivat syksyllä menneet tasan 1-1, joten tiedossa oli tasainen kamppailu. Tämä ennakkoasetelma osoittautui oikeaksi ja joukkueet tarjoilivatkin runsaslukuiselle raumalaisyleisölle viihdettä koko rahan edestä. Kerrankin myös Meskan vaihtopenkillä saatiin “mölinää” aikaiseksi ja pystyttiin vastaamaan kotiyleisön huutomyrskyyn. 

Meska sai otteluun hyvän alun ja menikin 2-10 johtoon ottelun alkuminuuteilla ja pystyi säilyttämään hyvän alun turvin 11-18 erävoiton. RaBa nousi kuitenkin rinnalle ja hetkeksi ohi toisen erän puolivälissä. Meska kuitenkin pystyi säilyttämään johtoasemansa puoliajalle siirryttäessä, vaikka hävisikin toisen erän neljällä pisteellä. Eli puoliajalle siirryttiin jännittävissä 33-36 lukemissa. 

MesucaArska 75 – Rauma Basket 67

Ronnie  Pollari 0p
Oliver Enbacka 23p
Luukas Lautiala 14p
Sami Miskala 1p
Johannes Mäenpää 6p
Oskar Enbacka 15p
Luukas Kyyrä 6p
Joni Salo 8p
Vilho Välttilä 2p

RaBa nousi vielä 44-44 tasalukemiin kolmannen erän puolivälissä. Tämän jälkeen Meska pystyi kuitenkin repimään pienen pesäeron. RaBa roikkui kahden korin päässä aina ottelun loppusekunneille asti. Oliver Enbacka kruunasi hyvän pelipäivänsä  kolmen pisteen “buzzerbeaterilla”, sinetöiden loppunumeroiksi kahdeksan pisteen (67-75) voiton. 

Ottelu oli molemmilta joukkueilta tasokasta suorittamista läpi ottelun. Meskalla vain oli piirun verran parempaa suorittamista koko joukkueelta, kun RaBalla vastuu  nojautui enemmänkin muutamiin vahvoihin yksilöpelaajiin.