Arskan U19-poikien syyskausi päättyi tappioon Kaarinassa

Arska-Basketin A-poikien syyskausi päättyi vieraspelitappioon Kaarinan Ura Basketia vastaan lukemin 99 – 82 (53 – 44). Pelissä Arska-Basket lähti hieman jo valmistautumaan tulevaan kevätkauteen ja pelissä päätettiinkin sekoittaa ja kokeilla erilaisia puolustusmuotoja.

Puolustusmuotoja vaihtelemalla miespuolustuksen ja paikkapuolustuksen välillä saatiinkin Ura Basketin hyökkäyspeli hetkittäin kivasti sekoitettua. Mutta normaalisti hyvin toimivaa 1-3-1- paikkaa vastaan Ura paukutti kotisalissaan 3p koreja hyvällä prosentilla.  

Ura Basketin isokokoinen Viljami Vyyryläinen oli tässäkin kohtaamisessa lähes pitelemätön ja ensimmäisessä neljänneksessä hän tekikin 13 pistettä ilman ainuttakaan ohiheittoa. Viljamin isoon pistesaldoon (27p.) oli kuitenkin osattu varautua ja varsinainen ero joukkueiden välillä tulikin erityisesti juuri 3p heitoissa. Ura Basket upotti pelissä kaiken kaikkiaan kymmenen kolmen pisteen heittoa Arskan kahta vastaan. Muissa tilastoissa Arskan pojat olivatkin sitten vastustajaa parempia; kahden pisteen heitoista Arska teki 68 pistettä, kun Ura teki vain 62 ja vapareissakin Arska päihitti Uran 8 – 7.

Arska-Basket 82 – Ura Basket 99

Kyyrä Luukas 10p.
Aaltonen Miika 2p.
Varjus Nikolai 18p.
Fonsell Frans 7p.
Mäenpää Johannes 6p.
Nikander Aatu 22p.
Lamppu Matias 15p.
Aaltonen Markku 2p.