Meskalla hektinen peliviikonloppu

Mesuca-Arskan pojilla oli pelintäyteinen viikonloppu, jossa osalla pojista oli jopa kolme peliä.

Viikonloppu alkoi Salossa, kun Meska kohtasi lauantaina SM-sarjaottelussa YMCA:n Tampereelta. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja päättyi 10-10 lukemiin. Toisen erän aikana YMCA sai repäistyä 13:n pisteen eron 28-15. Tämä ero pysyikin sitten aikalailla muuttumattomana ottelun loppuun saakka ja näin Meskan tappioputki kasvoi neljään, lopputuloksella 67-81. 

MesucaArska 67 – YMCA Tampere 81

Peliminuutit/ pisteet/ levypallot
Ronnie Pollari 4.38/0/0
Tuomas Virvelä 12.07/2/2
Oliver Enbacka 33.57/22/6
Luukas Lautiala 15.17/0/5
Oskar Enbacka 21.01/7/4
Luukas Kyyrä 15.04/0/6
Joni Salo 24.11/2/2
Seve Korpijärvi 38.50/10/3
Pyry Laine 34.55/24/6 

Lauantai-ilta jatkui alueellisen 1-divarin ottelun Rauma Basketia vastaan. Luvassa oli sarjan kärkikamppailu. Vielä ensimmäisessä kohtaamisessa Meska oli onnistunut kairaamaan RaBasta tiukan voiton, mutta nyt osat kääntyivät ja Meska hävisi hyvätasoisen kamppailun niukasti 74-81. Tappiosta huolimatta Meska johtaa edelleen sarjaa tasapisteissä RaBan kanssa (tosin RaBalla yksi pelattu ottelu vähemmän). 

MesucaArska 74 – Rauma Basket 81

Ronnie Pollari 0
Tuomas Virvelä 14
Luukas Lautiala 4
Johannes Mäenpää 4
Oskar Enbacka 8
Luukas Kyyrä 14
Joni Salo 15
Aatu Nikander 15

Sunnuntaina Luukas Kyyrä, Johannes Mäenpää ja Aatu Nikander olivat aamupelissä Kaarinassa Arskan oman A-poikien joukkueen mukana. Illalla Meskan pelit jatkuivat Salossa, jossa alueellisessa 1.divarin ottelussa vastassa oli Tampereen Pyrintö. Lokakuussa Meska oli ottanut lähes 60:n pisiteen turpasaunan, eikä luvassa ollut yhtään helpotusta sunnuntaille, kun Pyrintö marssitti Urheilutalolle U17 SM-sarjajoukkueen. Pyrinnöllä oli ollut kyseisellä joukkueella aikaisemmin peli Vilpasta vastaan ja he yhdistivät nämä kaksi peliä samaan reissuun. Pyrinnöllä mukana siis 12 ikäluokan SM-sarjapelaajaa ja Meska oli saanut viikonlopun loukkaantumista johtuen vain kuusi pelaajaa parketille. Pyrintö kuitenkin lepuutti neljää kovinta pelaajaansa ja rosteriin jäi kahdeksan pelaajaa.

Kaikkien yllätykseksi Meska onnistui kuitenkin voittamaan tiukan kamppailun vaivaisen yhden pisteen erolla 51-50. Kun vielä Johannes Mäenpää sai ottelun ensimmäisen erän aikana verenvuotoon johtavan tällin nenäänsä, oli Meskalla osan aikaa ottelusta vain viisi pelikelpoista pelaajaa. Peli oli kaikilta kuudelta pelaajalta erinomainen esimerkki siitä, miten hyvällä joukkuepelillä ja taistelulla voidaan voittaa lähtökohdiltaan lähes ylivertainen vastustaja.

MesucaArska 51 – Tampereen Pyrintö 50

Ronnie Pollari 3
Tuomas Virvelä 8
Luukas Lautiala 15
Johannes Mäenpää 5
Luukas Kyyrä 8
Aatu Nikander 12