Meskalle voitto Urasta

Meska kohtasi sunnuntaina U17 läntisen 1.divarin ottelussa Ura Basketin. Ottelu pysyi tasaisena aina toisen erän puoliväliin asti. Erän loppuun mennessä Meska oli kuitenkin kasvattanut eron lukemiin 37-28. Ura ei saanut missään vaiheessa kurottua eroa kiinni ja ottelu päättyikin lopulta Meskan voittoon 71-63.

Ura pysyi ottelussa mukana pitkälti onnistuneiden kolmosten myötä. Meska oli ottanut oppia edellisen  viikonlopun otteluista ja  treeneissä olikin pitkälti keskitytty levypallopelaamiseen. Tämä olikin parantunut ja Meska otti ottelussa kohtuullisen hyvän määrän levareita, yhteensä 59 kappaletta. 

Kuuden pelatun kierroksen jälkeen sarjassa alkaa erottua kolme joukkuetta;  MesucaArska-Basket on Tampereen Pyrinnön ja Rauma Basketin kanssa tasapisteissä sarjan kärjessä, kaikilla tilillään viisi voittoa ja yksi tappio. 

MesucaArska 71 – Ura Basket 63

Pisteet ja levypallot ottelussa:
Sami Miskala 17 + 5
Luukas Lautiala 14 + 7
Joni Salo 4 + 8
Oskar Enbacka 20 + 7
Luukas Kyyrä 11 + 13
Johannes Mäenpää 0 + 7
Ronnie Pollari 0 + 2
Vilho Välttilä 5 + 10