U14-tytöt AND1-turnauksessa

Arska-Basketin U14-tytöt osallistuivat vappuviikonloppuna Salossa järjestettävään AND1-turnaukseen. Turnauksen ensimmäinen peli perjantaina Kori-80 -joukkuetta vastaan lähti hieman haparoiden käyntiin ja vastustaja pääsi nopeasti 10 pisteen karkumatkalle. Ensimmäisen puoliskon lopussa tytöt heräsivät ja aloittivat takaa-ajon, mutta valitettavasti aika loppui, ennen kuin vastustaja saatiin kiinni. Ottelu päättyi lukemiin 50-30. Pelissä oli kuitenkin paljon hyvää vietäväksi seuraavalle päivälle.

Lauantaipäivä koostui neljästä ottelusta. Ensimmäisessä pelissä Vaasan Salamaa vastaan pallot pomppivat meille epäedullisesti ja vastustaja pääsi pyörittämään peliä, lopputulos 16-59. Toinen peli Tarmoa vastaan lähti paremmin käyntiin. Pelien pillit sekoittivat aika ajoin, mutta tytöt pelasivat hyvin, vaikka voitto jäikin saamatta pelin päättyessä 29-48. Päivän kolmannessa pelissä tytöt olivat alusta alkaen hereillä ja ottelu sujuikin heidän komennuksessaan. Arskan tytöt saivat päivän ensimmäisen voittonsa PeU Basketia vastaan murskalukemin 46-12. Päivän neljäs ja viimeinen matsi Klaukkalan NMKYa vastaan alkoi lupaavasti, mutta tyttöjen otteluväsymys rupesi tuntumaan ja peli karkasi käsistä pieniin virheisiin ja nukahtamisiin lopputuloksen jäädessä lukemiin 25-54. Kaiken kaikkiaan raskaasta päivästä huolimatta Arskan tytöiltä hieno päivä pelillisesti.

Sunnuntaina vappupäivänä tytöillä oli jäljellä yksi peli jo tutuksi tullutta Kori-80 -joukkuetta vastaan. Tällä kertaa tytöt olivat hereillä ja ottelu eteni tasaisesti ensimmäisen erän loppuun.  Toisessa erässä pallot eivät kuitenkaan tuntuneet pomppivan millään sisään ja vastustaja meni menojaan, lopputulos 37-23. Kuitenkin pelillisesti suuri parannus perjantain otteluun nähden samaa joukkuetta vastaan.

Kaiken kaikkiaan hieno turnaus tytöiltä! Pelitekniikat ovat kehittyneet jatkuvasti hurjasti eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen.