Lorskan kausi päätökseen

Lorskan pojat päättivät koriskauden Salossa pidettyyn AND1- turnaukseen. Turnaus pidettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti vappuviikonloppuna ja U16-poikien sarjassa oli jouduttu yhdistämään Kilpa- ja Fun-sarja vähäisen osallistujamäärien takia.

Pojat olivat yhdessä päättäneet ottaa turnausviikonlopusta ”kaiken irti” ja menivät koulumajoitukseen jo perjantaina, vaikka Lorskan pelit alkoivatkin vasta lauantaina puolen päivän jälkeen. Näin saatiinkiin turnaukseen osallistumisen pääasallinen tavoite saavutettua, joka Lorskan kohdalla olikin viettää aikaa yhdessä. Yhteistyöjoukkueiden tapauksessa pelaajien yhdessäoloa ei liiemmälti muuten kerry.

Turnaukseen osallistumisen toissijainen tavoite sitten jäikin saavuttamatta, kun turnauksen neljästä pelistä voitetiin ainoastaan yksi, Fun-sarjaan alunperikin ilmoittautunut Porvoon Tarmo. Tappiot kärsittiin Salon Vilppaan -06 ja -07 porukoille sekä pronssimatsissa PeU Basketille. Kahden hävityn pelin ja koulun lattialla nukutun yön jälkeen ei enää tuntunut hymyjä irtoavan ryhmäkuvaan. Kivaa oli turnauksessa, mutta kyllä unikin maittoi kotiin päästyä.