U14-tytöt voitokkaina Salossa

Mesuca Basket järjesti sunnuntaina 24.4. epävirallisen turnauksen Salossa, johon Arskan U14-tytöt osallistuivat. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui järjestäjäseura Mesuca. Tytöt aloittivat pelin hermostuneesti, mikä näkyi ohiheittoina ja vastustaja pääsi pienelle karkumatkalle. Toisessa erässä tytöt heräsivät ja kirivät eroa kiinni. Lopussa Arskan tytöt saivatkin Mesucan kiinni ja voittivat 2 pisteen erolla jännittävän ottelun lopputuloksen ollessa 26-28. Jokainen pelaaja kantoi vastuuta ja kaikki tytöt saivat onnistumisia monilla eri osa-alueilla.

Toisessa pelissä vastaan asettui Perniön  PeU Basket. Ottelu eteni Arskan johtaessa koko pelin ajan, mikä tarkoitti sitä,  että tytöt pystyivät toteuttamaan joukkueen kuvioita ja pelitaktiikkaa onnistuneesti. Ottelu päättyi lukemiin 47 – 24. Tytöt pelasivat hienot pelit joista oli kotiin viemisenä turnausvoitto.

Vappuviikonloppuna Salossa pelataan AND1-turnaus, johon osallistuu U16-pojista LoKoKoArska-joukkue sekä tyttöjen U14-joukkue.