3. divarin mitalit karkasivat Meskan käsistä

Valui kuin vesi hanhen selästä”, “niin lähellä, mutta niin kaukana” ja mitä kaikkea näitä vastaavia onkaan… Tämä kuvastaa MesucaArskan tunnelmia viikonlopun Final Four-turnauksen jälkeen. 

MesucaArskan 3. divarin joukkue oli selviytynyt Tampereella pelattaviin sijoitusotteluihin hyvin pelatun kauden jälkeen sarjataulukon sijalta kolme. Kaikkien kauden aikana otteluita pelanneiden poikien kanssa lähdettiin hakemaan “varmoja” mitaleita kotiin. 

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Uudenkaupungin Korihait. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä, kummankin istuessa vuorovedoin kuskin paikalla. Ottelu päättyikin varsinaisen peliajan jälkeen tasalukemiin 67-67  ja ottelu siirtyi jatkoajalle. Tämän jatkoajan Uki vei lopulta selvästi 10-2 ja loppulukemiksi tuli näin ollen 77- 69 Ukille.

MesucaArska 69 – Korihait 77

Vili Laine: 4p
Aatu Stark: 7p
Ronnie Pollari: 17p
Miika Aaltonen: 15p
Jami Nieminen: 1p
Olli Miskala: 9p
Veikko Hintsa: 2p
Arttu Hakamäki: 4p
Joonas Santakangas: 6p
Rasmus Heinonen: 2p
Topias Kuusisto: 0p
Eemeli Hall: 2p

MesucaArskan kohtaloksi jäi siis pelata pronssista Loimaan Korikonkareita vastaan ja Meskalla oli vain hetki aikaa huilata ennen pronssiottelua. Loimaan Korikonkarit on kohdattu kolmasti kauden aikana ja aina Meska on vienyt voiton. Nyt Meskalla ei kuitenkaan kaukoheitot tippuneet ollenkaan, LoKoKon tiputellessa kolmosia säkkiin. Kirvelevä tappio otettiin lopulta vastaan tasaisin lukemin 73-64. 

3. divarin loppuottelun vei lopulta Uudenkaupungin Korihait voittaen Tampereen Pyrinnön.

MesucaArska-yhteistyöjoukkueen pelaajista lähes puolet pelasi elämänsä ensimmäisen virallisen koripallokauden. Näistä uusista pelaajista etenkin Miika Aaltonen ja Ronnie Pollari kehittyivät huimasti kauden aikana ja nousivat kauden aikana joukkueen kantaviin voimiin.

MesucaArska 64 – LoKoKo 73

Vili Laine: 14p
Aatu Stark: 6p
Ronnie Pollari: 6p
Miika Aaltonen: 16p
Jami Nieminen: 4p
Olli Miskala: 5p
Veikko Hintsa: 0p
Arttu Hakamäki: 6p
Joonas Santakangas: 0p
Rasmus Heinonen: 7p
Topias Kuusisto: 0p
Eemeli Hall: 0p