Korihait juoksivat Lorskan kumoon

Lorskan kauden viimeinen aluesarjan sarjapeli pelattiin lauantaina Someron Monarilla Uudenkaupungin Korihaita vastaan. Korihait olivat kaudella hävinneet ainoastaan yhden ottelun, ja pelissä saatiinkin tuntumaa siitä, mitä tulevan viikonlopun Final Four- pelit tulevat olemaan.

Korihait pitivät yllä todella aktiivista ja hyvin liikuvaa puolustusta pakottaen Lorskan huonoihin syöttöihin. Lorskan pallonmenetyksistä Korihait juoksivat pelkästään kuudella mukana olleella pelaajalla nopeita hyökkäyksiä läpi koko ottelun. Ottelu päättyikin Korihaiden selvään voittoon.

Lorska on tosiaankin selvittänyt tiensä Final Four turnaukseen jo aiemmin voitettuaan kaudella sekä Vilppaan että Ura Basketin varsin selvänumeroisesti. Final Four- turnauksessa Lorskaa vastaan asettuu ensimmäisenä Salon Vilpas -07. Tuon pelin voittaja etenee finaaliin, häviäjän jäädessä pronssimatsiin.

LoKoKoArska 76 – Korihait 106

Vilho Välttilä: 3p
Nikolai Varjus: 8p
Frans Fonsell: 4p
Samu Kivinen: 11p
Lauri Korkeakangas: 19p
Johannes Kulmala: 5p
Joona Salonen: 11p
Niilo Koivisto: 15p