Lorska joutui taipumaan

Lorskan runkosarjan kaksi viimeistä ottelua on etukäteen arvioiden juuri sarjan kahta kovinta joukkuetta vastaan ja niistä ensimmäinen hävittiin TuNMKY:lle viime lauantaina vieraissa lukemin 77-69.

Lorskan valmistautuminen tähän peliin olisi voinut ollla parempaakin. Pojilla oli alla neljä varsinaista murskavoittoa, joten tiukkaan peliin vaadittava sähäkkyys ei ollut mukana heti pelin alusta asti. TuNMKY ottikin ekan erän haltuunsa selvin 34-13 lukemin, ja toisessakin erässä Lorska sai kasaan vaivaiset kahdeksan pistettä. TuNMKY syötti ensimmäisellä puoliajalla Lorskan omaa lääkettä, kun Turku sai aktiivisella puolustuksella pallonriistoja, joista juoksivat sitten nopeita hyökkäyksiä Lorskan päähän.

Toisella puoliajalla Lorskan puolustusta vaihdettiin aktiivisemmaksi ja hetkittäin hyödynnettiin koko kentän prässiäkin. Aktiivinen puolustus heijastui myös hyökkäykseen vapautuneempina ratkaisuina ja parantuneena heittotarkkuutena. Lorska veikin molemmat toisen puoliajan neljännekset viiden pisteen erolla, mutta tällä kertaa se ei enää voittoon riittänyt. 

LoKoKoArska 69 – TuNMKY 77

Vilho Välttilä: 7p
Matias Lamppu: 4p
Nikolai Varjus: 4p
Frans Fonsell: 13p
Samu Kivinen: 11p
Aatu Nikander: 2p
Johannes Kulmala: 8p
Niilo Koivisto: 20p

Lorskan viimeinen I-divisioonan ottelu Korihaita vastaan pelataan tulevana lauantaina 2.4. klo 17:30 Monarilla. Sen jälkeen jäljellä on Final Four-turnaus.