Lorska varmisti paikkansa Final Fouriin

Lorskan pojat varmistivat sunnuntaina paikan Final Four- turnaukseen voittamalla Ura Basketin Kaarinasta näytöslukemin 110 – 48 (51 – 23). Viikonlopun pelien jälkeen Lorska voi huonoimmillaan jäädä nykyiseen 12:een pisteeseen, johon voivat enää yltää 4 muuta joukkuetta. Näistä Vilpas -07 päätyisi parhaimmillaankin samaan pistesaldoon kuin Lorska ja jäisi tässä tapauksessa keskinäisen otteun takia Lorskan taakse sarjataulukossa.

Ura Basket oli saanut matkaan mukaan ainoastaan kuusi pelaajaa, kun taas Lorska yhdeksän pelaajaa. Peli olikin luonteeltaan varsinainen ”läpihuutojuttu” jossa kunnon kamppailua ei voitosta syntynyt. Lorskan tehdessä koko pelissä vaivaiset viisi virhettä ja Uran yhdeksän, ja kummankaan käyttämättä lainkaan aikalisiä, oli koko ottelutapahtuma läpi vajaassa tunnissa. 

LoKoKoArska 110 – Ura Basket 48

Matias Lamppu: 13p
Nikolai Varjus: 6p
Frans Fonsell: 26p
Samu Kivinen: 16p
Lauri Korkeakangas: 8p
Aatu Nikander: 8p
Johannes Kulmala: 5p
Joona Salonen: 11p
Niilo Koivisto: 19p