MesucaArskalle voitto ja tappio kolmosdivarissa

MesucaArska jatkoi 14-vuotiaiden kolmosdivisioonan ottelujaan sunnuntaina 13.3. Loimaalla. Kotiintuomisina reissulta oli voitto ja tappio. Kokonaisuudessaan voidaan olla otteluihin tyytyväisiä ja asemia neljän parhaan sakissa vahvistettiin. Mukavaa oli, että kaikki pelaajat pääsivät pisteille molemmissa otteluissa.

Aamun ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Loimaan Korikonkarit White. Ottelussa pysyi hyvä tempo ja Meska pääsi juoksemaan hyvin nopeita hyökkäyksiä. Meska hallitsi ottelua alusta loppuun eikä voitto ollut missään vaiheessa uhattuna. Arttu Hakamäki juoksi hyvin nopeita, Ronnie Pollari viimeisteli hyvällä prosentilla korin alta ja Viljami Laine heitti synttäreidensä (12v.) kunniaksi kolme näyttävää kolmen pisteen heittoa. Olli Miskala teki tasaisen varmaa työtä molemmissa otteluissa.

MesucaArska 79 – LoKoKo 52

Arttu Hakamäki: 15p
Ronnie Pollari: 20p
Jami Nieminen: 2p
Joonas Salo: 4p
Viljami Laine: 17p
Olli Miskala: 9p
Miika Aaltonen: 4p
Topias Kuusisto: 2p
Aatu Stark: 6p

Pienen tauon jälkeen jatkettiin ottelulla Uudenkaupungin Korihaita vastaan. Ukin pojat tulivat tuoreilla jaloilla ja Meskan jaloissa painoi aamun ensimmmäinen ottelu. Tämä näkyi mm. runsaina ohiheittoina ja vähän huolimattomana pallonkäsittelynä. Ensimmäinen erä jaksettiin painaa hyvin ja vietiin 19-16. Toinen erä oli synkkä Meskan saatua kasaan vain kuusi pistettä vastustajan tehdessä 17. Meska pelasi kohtalaisen hyvät kolmannen ja neljännen erän, mutta eroa ei kuitenkaan saatu enää kurottua tarpeeksi kiinni. Näin eroa jäi 12 pistettä Ukin hyväksi.

MesucaArskalla on ollut nyt pelitaukoa 14-vuotiaiden SM-sarjasta. SM-sarjassa pelaava porukka on kuitenkin pitänyt pelivirettään yllä 16-vuotiaiden 2. divisioonassa Mesucan väreissä. Samana sunnuntaina SM-porukka otti voiton Hämeenlinnalaisesta Punaportin Bluesista. Mesuca on voittanut toistaiseksi kaikki ottelunsa kyseisessä sarjassa.

MesucaArska 52 – Korihait 65

Arttu Hakamäki: 8p
Ronnie Pollari: 6p
Jami Nieminen: 2p
Joonas Salo: 8p
Viljami Laine: 5p
Olli Miskala: 11p
Miika Aaltonen: 6p
Topias Kuusisto: 4p
Aatu Stark: 2p