Lorska taas yhdessä koossa ottelussa Ura Basketia vastaan

Lorskan pojat saivat lauantaina kahden koronan vuoksi vajaalla miehistöllä pelatun ottelun jälkeen taas koko porukan mukaan peliin Kaarinan Ura Basket-06 vastaan. Vastaavasti Ura Basket puolestaan oli saanut lauantai-iltana Somerolle mukaansa ainoastaan kuusi pelaajaa, kun osa joukkueen rosterista oli pelaamassa valtakunnallista sarjaa. Vähäinen pelaajamäärä koituikin Uran kohtaloksi hyvin nopeasti. Uran pelaajat jaksoivat Lorskan puolustuksen paineessa taistella ensimmäisen neljänneksen, joka päättyi vielä kohtalaisiin 26-15 lukemiin. Mutta sitten iski Uran pelaajiin väsy ja Ura sai aikaiseksi enää 5 pistettä toisessa neljänneksessä ja 17 pistettä koko toisella puoliajalla.

Lorskan hyökkäyspeli puolestaan oli vapautunutta ja monipuolista. Nopeat hyökkäykset viimeisteltiin hyvällä prosentilla ja puolinopeista hyökkäyksistä maltettiin rakentaa hyvä heittopaikka syöttelemällä. Vielä kun Lorskan poikien heittopelikin sujui todella hyvin sisältäen 9 kolmen pisteen onnistunutta heittoa, niin peli päätyi selvääkin selvempiin 109 – 37 lukemiin.

Niilo Koivisto: 25p

Lauantain pelissä oli mukana hieman ylimääräistäkin tunnelatausta Lorskan somerolaisten pelaajian osalta. Lauantainen peli saattoi olla viimeinen kerta kun tämä mikroissa aloittanut Arska-Basketin -06 syntynyt korisryhmä pelasi yhdessä kotiottelun Somerolla. Lorskan loput kotiottelut kun tällä kaudella pelataan Loimaalla ja ensi vuonna osa pojista päätyvät opiskelemaan muille paikkakunnille. Tätä ”juhlistettiin” pelaamalla ottelun viimeinen neljännes 5 minuutin osissa erikseen LoKoKo- ja Arska-Basket viisikoin.