U14-tytöt turnauksessa Loimaalla

Arska-Basketin U14-tyttöjen kevätkausi pyörähti käyntiin sunnuntaina turnauksella Loimaalla. Neljän joukkueen turnaksessa Arskan tyttöjä vastaan asettui aamulla Turun Riento. Arska-Basket pysyi hyvin Riennon vauhdissa mukana kaksi ekaa erää ja tulostaulu osoittikin puoliaikatulokseksi tasaista 21-26 lukemaa. Toisella puoliajalla Riento tiukensi prässipuolustustaan ja sai muutamia pallonriistoja, joista he nostivat nopeat korit. Samalla Arskalla vastaavasti alkoi lay-upitkin menemään ohi, ja ottelun piste-ero kasvoi 33:een pisteeseen. Ottelu päättyi lukemiin 39 – 71 Turun Riennon hyväksi.

Arska-Basket 39 – Turun Riento 71

Ronja Tyni: 2p
Mia Auranen: 0p
Sylvia Varjus: 14p
Jenna Nyström: 7p
Merja Siikjärvi: 2p
Malla Noki: 6p
Minttu Salmen: 4p
Luna Kuosa: 0p
Ella Paija: 4p

Päivän toisessa ottelussa kohdattiin Naantalin Koripalloilijat. Peli oli molemmille joukkueille päivän toinen ja se näkyi selvänä väsymyksenä kentällä. NaKolla oli turnauksessa mukanaan ainoastaan kuusi pelaajaa, kun taas Somerolla oli pyörittää yhdeksän tytön vaihtorulettia. Arska-Basket jaksoikin hyvällä puolustuksella pitämään vastustajan korinteon kurissa, ja Nako pysyikin jokaisessa pelin erässä alle 10:n pisteen. Vastaavasti taas Arska-Basketin hyökkäys oli monipuolista ja koreja tehtiin laajalla rintamalla läheltä ja kaukaa. Arskan tytöt onnistuivatkin jopa kolmesti kolmen pisteen heittoyrityksissä, ja sitä mukaan peli päättyikin Arskan 21-86 voittoon.

Arska-Basket 86 – NaKo 21

Ronja Tyni: 4p
Mia Auranen: 0p
Sylvia Varjus: 15p
Jenna Nyström: 16p
Merja Siikjärvi: 6p
Malla Noki: 21p
Minttu Salmen: 7p
Luna Kuosa: 0p
Ella Paija: 17p