Lorskalle tappio tiukassa ottelussa Pyrintöä vastaan

Lorskan U16-poikien aluesarja jatkui sunnuntaina 6.2. ottelulla Someron Monarilla Tampereen Pyrinnön joukkuetta vastaan. Peliin jouduttiin tällä kertaa hieman huteralla valmistautumisella, kun tiistain treenit jäivät väliin valmentajan korona-altistumisen takia ja lisäksi tuo altistuminen kääntyi myöhemmin viikolla vielä positiiviseksi kotitestin tulokseksi. Pojat saivat peliin valmentajaksi Arska-Basketin U14-tyttöjen valmentajan Arttu Nikulan, joka kaiken kukkuraksi piti pojille vielä torstain treenitkin suoraan tyttöjen treenien perään.

Pyrintö oli ottanut Lorskaa vastaan mukaan myös muutaman U16-poikien SM-sarjapelaajan. Tämä toki ihan perustellustikin, sillä luvassa oli joka tapauksessa kovaa ja tasaista vääntöä ottelun voitosta. Kuten uumoilla saattoi, peli aaltoili alusta loppuun asti molempien joukkueiden käydessä johdossa pelin kuluessa. Erät päättyivät lukemiin: 25-24, 19-19, 17-26 ja 25-14, joten peli päättyi lopulta Pyrinnön tiukkaan voittoon lukemin 81-83 (44-43).

LoKoKoArska 81 – Pyrintö 83

Vilho Välttilä: 12p
Matias Lamppu: 6p
Frans Fonsell: 23p
Samu Kivinen: 15p
Lauri Korkeakangas: 6p
Aatu Nikander: 0p
Johannes Kulmala: 5p
Joona Salonen: 2p
Niilo Koivisto: 12p

Isoin yksittäinen ero joukkueiden tilastoissa oli kolmen pisteen onnistumisissa. Pyrintö heitti pelissä 11kpl onnistuneita kolmen pisteen heittoja vieraskentällä Lorskan viittä vastaan.