Lorska varmisti I-divarin kakkospaikan

Lorskan U16-pojat varmistivat sunnuntaina 5.12. alueellisen I-divarin kakkospaikan syyskaudella 2021 voitettuaan Loimaan palloiluhallissa Turun NMKY:n lukemin 71 – 59. Vain seitsemällä pelaajalla liikenteessä ollut Namika joutui lähes mahdottomaan tilanteeseen, kun toisen neljänneksen alussa joukkueen keskushyökkääjän polvilumpio meni sijoiltaan levypallotilanteessa. Turku joutui tämän jälkeen pelaamaan ottelun loppuun vain kuudella pelaajalla ilman sentteripelaajaansa.

TuNMKY kuitenkin alkoi haaverin jälkeen saamaan kolmen pisteen heittoja sisään hyvällä prosentilla, kun samaan aikaan Lorskan korilleajot eivät millään tahtoneet tuottaa tulosta. TuNMKY ottikin kolmannen erän alkuun 12 pisteen etumatkan, joka sitten kuitenkin suli pikkuhiljaa Lorskan puolustuksen kovetessa ja TuNMKY:n pelaajien väsyessä ottelun loppua kohden.

Neljännen erän puolessa välissä tuntui vastustajan usko voittoon loppuvan kokonaan ja Lorskan voitto kasvoi 12 pisteeseen.

LoKoKoArska 71 – Turun NMKY 59

Nikolai Varjus: 17p
Vilho Välttilä: 14p
Matias Lamppu: 10p
Niilo Koivisto: 9p
Frans Fonsell: 8p
Lauri Korkeakangas: 8p
Johannes Kulmala: 6p
Joona Salonen: 0p

Vuoden viimeinen kotiottelu pelataan tulevana lauantaina 11.12.2021 monarilla klo 18:30 alkaen Salon Vilpasta vastaan.