MesucaArska päätti syyskautensa voittoihin

MesucaArskan alle 14-vuotiaat pojat pelasivat viikonloppuna syyskauden viimeiset ottelunsa sekä ykkös- että kolmosdivarissa. Lauantaina 1. divarin viimeisessä pelissä Loimaalla kaatui Lokoko White lukemin 51-84. 3. divari päätettiin sunnuntaina Kaarinassa pelatussa turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa tuli tappio Uraa vastaan 100-41 mutta toinen ottelu Uudenkaupungin Korihaiden White-joukkuetta vastaan toi komean 80-48 voiton.

1. divarin viimeinen ottelu Loimaalla alkoi tasaisissa merkeissä. MesucaArskan otteissa näkyi lievää haparointia ja viimeistely ontui. Pallo poltteli välillä kuin kuuma peruna molempien joukkueiden käsissä. Peli oli melko sekavaa puolin ja toisin. Kahden ensimmäisen erän jälkeen puoliajalle siirryttiin kuitenkin 29-35 johtoasemassa. MesucaArska lisäsi vauhtia kolmanteen erään ja ajojen viimeistelyt onnistuivat paremmin. Kolmen pisteen kaaren takaa vaan ei saatu onnistumisia. Onnistuneet kolmoset meni Meskalle harvinaiseen tapaan 0/12.

LoKoKo tipahti kuitenkin kyydistä ja ansaitulle pelitauolle siirryttiin 51-84 voiton myötä. Luukas Kyyrä teki ottelussa hurjat tilastot: 28 pistettä, 26 levypalloa ja 8 heitontorjuntaa. Parhaat +/- tilastot ottelussa kuitenkin keräsi 26 pistettä tehnyt Pyry Laine.

Ykkösdivari päättyi MesucaArskan osalta jaettuun ykkössijaan. MesucaArskalla oli kuitenkin sarjan paras koriero kaikkien otteluiden suhteen, + 316 pistettä.

MesucaArska 84 – Lokoko White 51

Luukas Kyyrä: 28p
Pyry Laine: 26p
Sami Miskala: 12p
Joni Salo: 6p
Johannes Mäenpää: 4p
Oskar Enbacka: 4p
Oliver Enbacka: 2p
Rasmus Heinonen: 2p

3. divarin Kaarinan turnaus alkoi aamuottelulla Kaarinan Uraa vastaan. Ura prässäsi koko kentän prässiä läpi pelin ja MesucaArskalla oli haasteita päästä hyökkäämään. MesucaArska kuitenkin paransi otteitaan loppua kohden, lukemien päättyessä kuitenkin melko rumiksi Meskan suhteen; 100-41.

MesucaArska 41 – Ura Basket 100

Miika Aaltonen: 11p
Viljami Laine: 7p
Arttu Hakamäki: 6p
Rasmus Heinonen: 5p
Jami Nieminen: 4p
Aatu Stark: 4p
Turkka Fromholz: 4p
Eemeli Hall: 0p

Toisessa ottelussa Korihaita vastaan Meska otti heti ohjat käsiinsä ja hallitsikin kenttätapahtumia jokaisella osa-alueella. Aatu Stark teki ottelussa parhaat henkilökohtaiset tilastot: 22 pistettä, 27 levypalloa, kolme koriin johtanutta syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi blokia. Hyvät +/- tilastot tekivät myös Viljami Laine ja Turkka Fromholz.

Kolmosdivari on vielä muiden joukkueiden osalta hieman kesken. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että MesucaArska päätti syyskautensa sarjataulukon toisen sijaan.

MesucaArska 80 – Korihait 48

Aatu Stark: 22p
Miika Aaltonen: 16p
Viljami Laine: 14p
Arttu Hakamäki: 13p
Turkka Fromholz: 9p
Jami Nieminen: 4p
Rasmus Heinonen: 2p
Eemeli Hall: 0p