Lorskalla rento kotiottelu

Lorskan pojilla oli sunnuntaina 20.11. hieman leppoisampi päiväpuhde, kun läntisen alueen I-divisioonassa vastaan tuli sarjan jumbotilaa pitävä Rauma-Basket. Vastustaja jäi Lorskan jalkoihin lukemin 119-19.

Kuten ottelun loppulukemista voi päätellä, oli Rauma-Basketin isoimmat haasteet omassa hyökkäyspäässä. RaBa ei millään tahtonut saada aikaiseksi kunnon korintekopaikkoja Lorskan puolustusta vastaan, riippumatta siitä oliko Lorskalla mies- vai paikkapuolustus.

Vastaavasti Lorskan hyökkäys oli Rauma-Basketia vastaan vapautunutta ja tehokasta. Isoin osa Lorskan pisteistä tuli nopean hyökkäyksen päätteeksi lay-upilla, kun raumalaiset olivat vasta palaamassa puolustukseen. Eniten Lorskasta koreja viimeisteli Koobe Serlippens, joka nakutti kokokonaiset 26 pistettä.

Pelin jälkeen Lorskan pojat viettivät Somerolla pienimuotoiset pikkujoulut uimalla, keilailemalla ja syömällä hyvin.

LoKoKoArska 119 – Rauma Basket 19

Koobe Serlippens: 26p
Samu Kivinen: 16p
Niilo Koivisto: 14p
Matias Lamppu: 12p
Aatu Nikander: 12p
Nikolai Varjus: 10p
Johannes Kulmala: 6p
Vilho Välttilä: 4p
Frans Fonsell: 4p
Lauri Korkeakangas: 4p
Joona Salonen: 4p