Meska tarjosi isänpäivän kunniaksi nitro-ottelut

MesucaArskan alle 14-vuotiailla pojilla oli työntäyteinen isänpäivä. Isänpäivän kunniaksi pelattiin kolme ottelua, eikä jännitystä puuttunut.

Päivä alkoi Meskan isännöimmällä kolmosdivarin kotiturnauksella, jossa aamulla vastaan asettui BC Sisun Blue joukkue Porista. Meska aloitti päivän mukavasti voittamalla Sisun 74-53.

MesucaArska 74 – BC Sisu 53

Rasmus Heinonen: 16p
Olli Miskala: 13p
Arttu Hakamäki: 12p
Miika Ahonen: 12p
Viljami Laine: 10p
Jami Nieminen: 4p
Turkka Fromholz: 3p
Eemeli Hall: 2p
Topias Kuusisto: 2p

Samaan aikaan kun aamun ottelua pelattiin, oli Meskan ykkösdivarin joukkue jo hyvän matkaa nokka kohti Nokiaa.

Nokialla ottelu alkoi mukavasti Meskan kommennossa. Kori korilta BC Nokia sai kuitenkin onnistumisia ja repi eron pahimmillaan 14 pisteeseen. Taitavasti pelanneet ja hyvin heittäneet Nokian pojat näyttivät jo voittavan ottelun, kunnes Meska heräsi taistelemaan. Aika ei kuitenkaan riittänyt, vaan kotimatkalle jouduttiin niukan kuuden pisteen tappion saattelemana (67-61).

I-divisioonan SM-karsintasarja on erittäin tasainen. Kun kaksi ottelua on vielä pelaamatta, on kaikki vielä mahdollista. Meska on edelleen jaetulla 1. sijalla, mutta myös putoaminen viiden parhaan ulkopuolelle on mahdollinen.

MesucaArska 61 – BC Nokia 67

Pyry Laine: 30p
Oliver Enbacka: 10p
Luukas Kyyrä: 9p
Oskar Enbacka: 6p
Sami Miskala: 2p
Johannes Mäenpää: 2p
Joni Salo: 2p
Aatu Stark: 0p

Nokialta ajettiin tukka putkella takaisin Somerolle kannustamaan Meskan toista kolmosdivarin peliä, jossa vastassa oli toistaiseksi tappioton Rauma Basket. Meska taisteli hienosti ja puristi lopulta tiukan kahden pisteen voiton Raumasta lukemin 64-62. Meska on hienosti III-divisioonassa toisella sijalla kahdeksan joukkueen sarjassa.

MesucaArska 64 – Rauma Basket 62

Vili Laine: 18p
Miika Ahonen: 14p
Rasmus Heinonen: 11p
Olli Miskala: 10p
Jami Nieminen: 4p
Arttu Hakamäki: 4p
Topias Kuusisto: 2p
Eemeli Hall: 0p
Aatu Stark: 0p
Turkka Fromholz: 0p