U14-tytöt isänpäivän turnauksessa Loimaalla

Arska-Basketin U14-tyttöjen syyskauden kolmosdivisoonaa jatkettiin isänpäivänä turnauksen merkeissä Loimaan Hirvihovissa. Päivän ensimmäisessä matsissa YMCA Tampere oli parempi lukemin 39-69. Tyttöjen puolutuspelaaminen ja erityisesti levypallopelaaminen oli hyvällä mallilla, mutta itse korintekeminen ontui.

Arskan tytöille koitui turnauksessa peräkkäisten pelien vuoro, ja seuraava peli olikin vain tunnin päästä ensimmäisen jälkeen. Pelien välissä käytiin kuitenkin ulkona haukkaamassa pikaisesti happea ja vähän piristymässa. Pitkälle kävelylle ei kuitenkaan ollut aikaa, ja valmentajan ehdotusesta kierrettiin ainoastaan viereinen urheilukenttä. Kuten oheisesta kuvasta näkyy, tytöt keksivät tavan totteuttaa valmentajan käskyä, vaikka kentän portit olivakin lukittuna.

Päivän toinenkin peli päättyi Arskan tappioon pistein 34-81 Litsa Lakersille. Jälkimmäinen peli oli harvinaisen fyysinen kolmosdivarin peliksi, mikä tuli Arska-Basketille hieman yllätyksenä ja olikin kokonaan uusi kokemus tytöille. Arska-Basketin tytöt eivät kuitenkaan suinkaan lamaantuneet tätä fyyisyyttä vastaan, vaan pikemminkin saivat lisää sisua ja taistelivat viimeiseen hyökkäykseen asti.

Pelit jatkuvat Arska-Basketin tyttöjen osalta kahden viikon päästä, jolloin palataan samaan paikkaan turnaamaan uudelleen. Tällöin vastaan kuitenkin asettuu jo kerran kaudella voitettu LoKoKo ja päästään kokeilemaan revanssia YMCA Tampereesta.