Lorska juoksi vastustajalta jalat alta

Lorskan pojat pääsivät lauantaina pelaamaan aluesarjaa varsinaiseen suomalaiseen koripallopyhättöön, kun ottelu Pyrintöä vastaan pelattiin Tampereella Pyynikin palloiluhallilla. Lorskan pojat eivät kuitenkaan salin seinille nostettuja mestaruusviirejä pelästyneet, vaan juoksivat Pyrintö Siilinkari -joukkueen kumoon lukemin 75 – 88.

Erityisesti Lorskan nopea hyökkäys ja nopeat hyökkäykseen lähdöt olivat tällä kertaa myrkkyä Pyrinnölle. Korin alla Pyrintö vei peliä, mutta avoimella kentällä Lorska juoksi Pyrinnöltä niin sanotusti jalat alta. Lorskalla oli matkassa mukana kokonaiset kaksitoista pelaajaa, joten juoksua oli helppo pitää yllä koko ottelun ajan.

Yksi Lorskan kori tuli jopa pallon lainkaan koskettamatta lattiaa, kun neljällä nopealla syötöllä löytyi pelaaja korin alta, joka nosti helpot 2 pistettä.

LoKoKoArska 88 – Pyrintö Siilinkari 75

Frans Fonsell: 16p
Niilo Koivisto: 16p
Johannes Kulmala: 12p
Matias Lamppu: 10p
Samu Kivinen: 10p
Oliver Härkönen: 6p
Vilho Välttilä: 5p
Koobe Serlippens: 4p
Lauri Korkeakangas: 3p
Nikolai Varjus: 2p
Aatu Nikander: 2p
Joona Salonen: 0p