Meskan voittoputki sai jatkoa

MesucaArska-Basketin yhteistyöjoukkue kohtasi lauantaina forssalaisen Feeniks Basketin Salon urheilutalolla. Ensimmäinen erä oli varsin takkuavaa korintekoa, eikä hanat meinanneet aueta millään. Feeniks Basket roikkui erän jollain tavalla pelissä mukana lukemien ollessa erän päätyttyä 18-8 Meskalle.

Tämän jälkeen Meska pääsi kuitenkin vauhtiin. Kun Joni Salo ja Oliver Enbacka heittivät kolmoset sisään toisessa erässä, korkki aukesi. Pelissä harjoiteltiin ensimmäisen kerran 1-3-1- paikkapuolustusta, ja tämä toimi. Feeniks Basket sai toisen erän aikana aikaiseksi vain yhden korin. Meska sen sijaan teki 25 pistettä.

Tästä eteenpäin meno jatkui ottelun loppuun saakka samanlaisena päättyen MesucaArskan 99-24 voittoon. Kuusi Meskan pelaajaa teki yli kymmenen pistettä. Pisteet jakautuivat melko tasaisesti koko joukkueelle. Tilastoissa Pyry Laine teki neljällä osa-alueella hyvän sarjan: 19 pistettä, 13 levypalloa, 12 koriin johtanutta syöttöä ja 10 riistoa. Koripallotermein hän teki quattro-tuplan. Joni Salolla oli paras heittoprosentti, 80 prosenttia.

MesucaArska 99 – Feeniks Basket 24

Oskar Enbacka: 20p
Pyry Laine: 19p
Oliver Enbacka: 15p
Luukas Kyyrä: 14p
Johannes Mäenpää: 11p
Joni Salo: 10p
Sami Miskala: 8p
Arttu Hakamäki: 2p

SM-sarjapaikoista käydään veristä taistelua, eikä Meskan paikka ole vieläkään varma, vaikka voittoja on jo seitsemän ja tappioita vain yksi.