Meskalla nappiviikonloppu

MesucaArska-Basketin yhteistyöjoukkueella oli onnistunut viikonloppu, kun se nappasi vierasvoitot sekä 3. että 1. divarissa.

Lauantaina Meska kohtasi vierasottelussa Loimaalla LoKoKon Blue -joukkueen. Meska hallitsi ottelua alusta loppuun saakka ja voitti lopulta pistein 53-81. Rasmus Heinosella oli ranne kuumana. Hän heitti kuusi kertaa kolmen pisteen heittoyrityksen, ja viisi niistä sisään. Ottelun toisena onnistujana mainittakoon Miika Aaltonen, joka teki hyvää työtä sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Ottelussa nähtiin kaikilta Meskan pelaajilta kelpo suorituksia.

MesucaArska 81 – LoKoKo Blue 53

Jami Nieminen: 10p
Rasmus Heinonen: 21p
Miika Aaltonen: 15p
Eemeli Hall: 2p
Viljami Laine: 16p
Olli Miskala: 12p
Aatu Stark: 3p

Sunnuntaina Meskan 1. divarijoukkue matkusti Poriin ja kohtasi siellä Isojoenrannan Sisun. Ottelusta ei jäänyt paljon jossiteltavaa. Meska nappasi vastustajastaan niskalenkin heti alkuvihellyksestä alkaen ja Meskan komennossa mentiin alusta loppuun saakka. Tällä kertaa joukkue pystyi pelaamaan neljä vahvaa erää, ja loppulukemiksi muodostui peräti 38-89. Oskar Enbacka nosti selkeästi tässä ottelussa tasoaan ja pelasi erittäin vahvasti sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.

Koko joukkue jakeli hienosti syöttöjä, mutta Sami Miskala vastasi muutamasta todella hienosta namupassista. Luukas Kyyrä teki ottelussa seitsemän heiton torjuntaa ja nappasi 16 levypalloa. Pistenikkarina hääri jälleen kerran Pyry Laine, joka teki 34:n pisteen ohella kahdeksan koriin johtanutta syöttöä ja otti 16 levypalloa. Ainoa pelin vastoinkäyminen oli Johannes Mäenpään vastaanottamat tällit kasvoihin, joiden johdosta hän joutui istumaan vaihtopenkillä ison osan ottelua. Tällä ottelulla MesucaArska-Basket vahvisti jälleen asemiaan SM-karsinnassa nousten sarjan kärkeen.

MesucaArska 89 – BC Sisu 38

Pyry Laine: 34p
Joni Salo: 9p
Johannes Mäenpää: 4p
Oskar Enbacka: 9p
Arttu Hakamäki: 2p
Sami Miskala: 11p
Luukas Kyyrä: 11p
Oliver Enbacka: 9p