Meska mellasti monella rintamalla

Lauantaina 2.10. MesucaArska kohtasi 1. divisioonan ottelussa Kaarinan Uran. Ottelusta muodostuikin varsinainen trilleri. Kamppailu käytiin viimeiseen neljännekseen saakka tasaisesti kori korista, tilanteen ollessa kolmannen erän lopulla tasan 40-40. Meska sai kuitenkin puristettua yhden vaihteen lisää viimeiseen erään ja vei ottelun niukasti 58-53. Ottelun plus-tilastoissa eniten plussan puolelle nousi Luukas Kyyrä, joka mm. napsi 15 levypalloa ja teki kuusi heitontorjuntaa. Ottelussa hyvällä omalla tasollaan pelasi myös Joni Salo.

Lauantain jännitysnäytelmä sai jatkoa, kun pojat matkasivat kotipelistä suoraan Perniöön pelaamaan U16-vuotiaiden 2. divisioonaa Mesucan paidoissa. Vielä Ura-otteluakin jännittävämmäksi pojat pistivät pelin Perniössä voittamalla PeU Basketin reilusti kookkaammat 16-vuotiaat ottelulukemin 62-60.

Samaan aikaan Loimaalla MesucaArska pelasi ensimmäiset 3. divisioonan ottelunsa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Tampereen YMCAn ja Kangasalan urheilijoiden yhteisjoukkue. Ottelu oli tasainen, mutta kääntyi lopuksi MesucaArskan 63-52 voittoon. Suurimmasta osasta Meskan pisteistä vastasivat 2010-syntyneet Viljami Laine ja Olli Miskala. Ikänsä puolesta he kuuluisivat vielä minipoikien sarjaan. Myös Miika Aaltonen kuului ottelun onnistujiin, sillä hän pelasi ensimmäisen sarjaottelunsa ikinä. Samoin ensimmäistä kertaa parketilla nähtiin Eemeli Hall.

Heti perään pelattu toinen 3. divisioonan ottelu Pyrintöä vastaan oli lähes käänteinen ensimmäiseen otteluun verrattuna. Pojilla alkoi jalka painaa loppua kohden, ja ottelu hävittiin lopulta melko niukasti 50-61.

Kiireisen viikonlopun jälkeen MesucaArska matkasi vielä tiistai-iltana pelaamaan 1. divisioonan ottelun Uuteenkaupunkiin Korihaita vastaan. Suurimmaksi osaksi vuotta nuoremmat Korihain pelaajat eivät pysyneet missään vaiheessa MesucaArskan vauhdissa mukana. Ottelu päättyi murskalukemiin 117-39 Meskan hyväksi. Ottelun luonnetta kuvastaa mm. se, että jokainen Meskan pelaaja teki 3-4 pallon riistoa. Mäenpää, Miskala ja Kyyrä ottivat kukin 10 levypalloa. Aatu Stark teki onnistuneen sisääntulon 1. divisioonan peleihin. Takuuvarmaa työtä teki jälleen kerran myös Pyry Laine takomalla 31 pistettä. Hän heitti 2 pisteen heitot 73 prosentin varmuudella sisään.

Seuraavaksi MesucaArska kohtaa I-divisioonassa kotiottelussa Somerolla Turun NMKY:n 16.10. klo 13. III-divisioonaa pelataan sunnuntaina 10.10. Uudessakaupungissa kahden ottelun verran.