Meskalle jälleen tiukka voitto

MesucaArska-Basketin yhteistyöjoukkue kohtasi lauantaina 16.10. Someron Monitoimitalolla Turun NMKY:n. Ottelu oli alusta asti erittäin vauhdikas ja tilanteita riitti molemmissa päissä. Ensimmäinen erä oli pisterikas ja kori korista edettiin. Erä päättyi tasatilanteeseen 25-25.

Toisessa erässä vauhti hieman rauhoittui. MesucaArska kipusi hienoiseen viiden pisteen johtoasemaan lukemien ollessa 40-35 puoliajalle siirryttäessä. Pyry Laineella oli mahtava heittopäivä. Hän ja Luukas Kyyrä vastasivat suurimmaksi osaksi ensimmäisen puoliajan pistesaaliista.

Pukukopissa päätettiin, että MesucaArska lisää vauhtia ja taistelua tilanteisiin. Näin myös tapahtui, ja vastustaja tuntui jäävän väsyneenä lähtökuoppiin. Pallonriistoja tehtiin kolmannessa erässä huomattava määrä ja nopeita koreja juostiin. Muutkin pelaajat alkoivat päästä pisteentekemisen makuun Kyyrän ja Laineen lisäksi. Kolmas erä sinetöityi hienosti pelattujen kuvioiden jälkeen Pyry Laineen heittämien kahden kolmosen kera piste-eroon 23-8.

Kahdenkymmenen pisteen johtoasemassa taisi tulla pieni hyvänolon tunne, sillä Namika nousi vielä neljännessä erässä taisteluun mukaan hyvin heitettyjen kolmosten ansiosta. Aika ei kuitenkaan riittänyt. MesucaArska voitti ottelun lukemin 75-65. Voiton myötä MesucaArska keikkuu karsintasarjan kärkisijoilla.