Meskalle tappio Kangasalla

Lauantaina kohdattiin vierasottelussa U14 1. divarissa YMCA Tampereen ja Kangasalan Urheilijoiden yhteistyöjoukkue, joka tiedettiin ennalta tosi kovaksi joukkueeksi. Joukkue voitti mm. syksyllä Tallink-turnauksen kutsusarjan puhtaalla pelillä.

Ensimmäinen erä sujui melko sekavissa tunnelmissa. Heti ottelun alussa ilmoitettiin, että toinen tuomari on jättänyt saapumatta paikalle. Yksi tuomari ei kertakaikkiaan voi nähdä koko kenttää ja kaikkia tapahtumia kunnolla. Lisäksi 24 sekunnin laitetta pitänyt toimitsija unohti useaan otteeseen antaa sääntöjen mukaisen hyökkäysajan MesucaArskalle. Tämän seurauksena useampi hyökkäys kariutui ennen aikojaan, ja pallo annettiin vastustajalle. Meska ei päässyt peliin kunnolla mukaan. YMCA KU vei ensimmäisen erän selkeästi 23-10.

Toisen erän alussa 24 sekunnin laitteen käytöstä luovuttin tuomarin päätöksellä. MesucaArska pääsikin peliin mukaan ja vei erän vastaavasti kymmenellä pisteellä. Erätauolle siirryttiin tasaisissa lukemissa 36-33.

Kolmas erä päättyi hienoisesti YMCA KU:lle 19-15. Näin viimeiseen erään siirryttäessä kaikki oli vielä mahdollista. Jos viime viikolla kolmoset tippuivat yli 40 prosentin tarkkuudella, niin tässä ottelussa se oli muisto vain. Heittoprosentti jäi melko huonoksi.

Neljännessä erässä jaksettiin vielä aluksi kamppailla, mutta puhti loppui. Kun huomattiin, että eroa ei saada millään kurottua kiinni, viimeisillä minuuteilla ero repesi kymmenestä pisteestä harmillisesti kahteenkymmeneen.

Pelillisesti ottelu ei ollut Meskalta huono, mutta heittoprosentti ei oikein ollut kenelläkään kunnossa. Ainoastaan Sami Miskala heitti hyvällä tasolla. Hyvänä päivänä pystymme kuitenkin tämänkin joukkueen kanssa taistelemaan voitosta.

Ensi viikon lauantaina nähdään kotiparketilla varmasti voitontahtoinen Meska-lauma, kun vieraaksi saapuu Kaarinan Ura. Pallo heitetään ilmaan klo 13:00.