U14-pojat turnauksessa Perniössä

Arska-Basketin U14-joukkue kävi lauantaina 24.10. vierasturnauksessa Perniössä. Turnauksessa kohdattiin Vilpas-07 ja Perniön Urheilijat. Tällä kertaa sarjapisteet jäivät saamatta, mutta tultiinpahan täysinäisen vatsan kanssa kotiin. Pelikokemuskin toki karttui.

Ensimmäisenä vastaan asettui Vilpas, joka pelasi paikkapuolustusta. Kaksi pitkää Vilppaan pelaajaa tukki hyökkäysalueen ja Arskalla oli vaikeuksia päästä ensimmäisessä erässä pelaamaan normaalia hyökkäyspeliään. Paikkapuolustusta vastaan kun ei ennen olla pelattu. Kaukoheitot eivät uponneet ja Arska päästi Vilppaan ensimmäisessä erässä 19-10 karkumatkalle. Tätä eroa ei pystytty kuromaan koko ottelussa enää umpeen, vaikka Arska paransikin peliään ja voitti sekä toisen että kolmannen erän. Parhaimmillaan Arska kävi kolmen pisteen päässä, muttei johtanut ottelua kertaakaan. Ottelu päättyi Vilppaan niukkaan 58-50 voittoon.

Toisessa pelissä PeUta vastaan Arska aloitti hyvinkin pirteästi saaden vastustajan pelin jopa hieman sekaisin. Erä päättyi PeUlle 12-11. Tätä Arskan draivia ei kauaa sitten kestänytkään, vaan PeU repi toisessa erässä huiman johdon. PeU oli kertakaikkiaan liian fyysinen, kookas ja vanhempi vastus. Kolmas ja neljäs erä sinniteltiin mukana, mutta peli päättyi Perniön 68-31 voittoon.

Muutamalla pelaajalla oli huono heittopäivä. Normaalisti pisteitä tulee heiltä enemmän. Päivän onnistujia olivat Johannes Mäenpää ja Koobe Serlippens varmoilla suorituksilla ja hyvillä plus-tilastoilla. Positiivista oli myös Jami Niemisen pirteä, taisteleva pelaaminen. Myös Aatu Nikander palasi varmasti pelikentälle loukkaantumisen jälkeen heittäen mm. kaksi kolmen pisteen heittoa sisään.

Sarjapisteet jäivät saamatta. Ensi lauantaina nähdään kotiparketilla nälkäisempi ja voitontahtoisempi susilauma Vilppaan -08-joukkuetta ja Ura Basketia vastaan. Tervetuloa kannustamaan!