U14-pojat päättivät syyskautensa

Arskan U14-pojilla on ollut työntäyteinen loppusyksy. 31.10. pelattiin kotiturnaus ja 7.11. käytiin Turussa pelaamassa viimeinen vierasottelu. Tuloksena näistä peleistä kaksi voittoa ja yksi tappio.

Kotiturnauksessa vastaan asettui ensin Vilpas-08. Kovatasoiseksi tiedetty ikäryhmä aloitti pirteästi, heitti hyvin ja prässäsi lähes koko pelin. Arskalla oli hieman vaikeuksia päästä vauhtiin mukaan. Ajoittain se onnistui, ajoittain ei. Ensimmäinen ja viimeinen erä sujuivat Arskalta mallikkaasti, mutta toisessa ja kolmannessa oltiin sen verran altavastaajana, että peli päättyi lopulta Vilppaalle 64-49.

Toisena vastaan asettui Kaarinan Ura. Arskalla oli pelissä hyvä heittoprosentti, ja se siivitti jokaisen erän voittoon. Ei ollut epäselvää, kumpi oli parempi joukkue. Arska päihitti Uran jokaisella osa-alueella voittaen 76-46. Kaikki Arskan pelaajat pääsivät myös pisteille.

Turun vierailu NMKY:tä vastaan olikin sitten merkillinen kohtaaminen. Erittäin rikkonainen ja tuomarilinjaltaan erikoinen ottelu meni aika ajoin sähläämiseksi. Lisäksi Arskalla oli mukana vain seitsemän pelikuntoista pelaajaa loukkaantumisten takia. Tämä tiesi joillekin pelaajille lähes täysiä peliminuutteja. Puoliajalla tilanne oli vielä hyvin tasainen, 17-18. Arska ei mitenkään ollut pelannut omalla tasollaan, vaan sohelsi vastustajan tason mukaan. Väliaikapalaverissa päätettiin, että rauhoitetaan tilanne, ja aletaan pelata omaa, järkevää peliä vastustajasta ja tuomareista välittämättä. Suunnitelma onnistui ja Arska rynnisti lopulta 56-33 voittoon.

Tilastoja ennustaen näyttää siltä, että viiden voiton ja neljän tappion jälkeen sijoitumme lohkomme kuudenneksi. Tämä on hieman harmillista, sillä viisi lohkon joukkuetta pääsevät kevääksi ylempään loppusarjaan. Näin ollen saatamme olla vahvin alempaan loppusarjaan jäävä joukkue. Sarja on kuitenkin vielä kesken. Toki toivomme vielä onnenkantamoista ja paikkaa ylemmässä loppusarjassa.