Minipojilla jälleen tuplaviikonloppu

Arska-Basketin minipojat matkasivat lauantaina 16.11. Loimaalle kohdatakseen Kaarinan Uran ja Rauma Basketin. Aluksi oli vuorossa kärkitaisto Uran kanssa, sillä molemmat joukkueet lymyilivät sarjakärjessä tasapisteissä. Tällä kertaa taisto kääntyi Uran eduksi, vaikka Arska pelasikin ihan kelpo ottelun. Lopputulos 44-53 tiputti Arskan siis lohkon toiseksi.

Rauma Basketista ei ollut vastusta, sillä joukkue oli selvästi heikkotasoisempi, eikä Arskakaan oikein parastaan näyttänyt. Peli päättyi 33-70 Arskan hyväksi. Täytyy silti todeta, että ottelu Uraa vastaan oli pelillisesti paljon mallikkaampi. Vaikka Arskan 2. divarin pelit on nyt pelattu, lopullinen syyssarjasijoitus selviää vasta, kun muutkin joukkueet ovat pelanneet kaikki kahdeksan peliään. Arska tulee olemaan toinen tai kolmas.

Sunnuntaina 17.11. oli jälleen pelipäivä. Tällä kertaa ystävyysottelu – vieraaksi oli kutsuttu sekä Feeniksin 09-syntynyt joukkue, että 08-joukkue. Pelit pelattiin Joensuun koulun kentillä vierekkäin samaan aikaan. Heti aluksi näytti siltä, ettei Feeniksin 09-joukkue pysy vauhdissa mukana. Arska oli joutunut pyytämään otteluun mikroikäisen Unto Hällin ja C-ikäisen Juhani Kakon avuksi, sillä vaihtomiehiä ei ollut. Arttu Hakamäen johdolla joukkue jyräsi 52-26 voiton. Toisella kentällä sitä vastoin pelattiin yhden vaihtomiehen turvin tiukkaakin tiukempi Somero-Forssa -ottelu. Arska pelasi yhtenäistä joukkuepeliä ja pystyi puristamaan tiukkaakin tiukemman 59-54 voiton, vaikka Feeniksillä oli todella tarkkakätisiä heittäjiä.

Nyt Arskan minipojilla on enää yksi 1. divarin turnaus Kaarinassa kolmen viikon kuluttua, ja sitten vietetään ansaittu joululoma. Sillä pelattu tässä on, ja paljon!