ArskaLoKoKon myllytys jatkuu

U16-poikien voittoputki sai jatkoa Forssassa, kun tällä kertaa jyrän alle jäi Feeniks Basket.

Ottelun ensimmäiset minuutit vielä näyttivät siltä, että ottelusta tulisi tasainen. Feeniks Basket sai otteluun hyvän alun ja johti ottelua 5-0, kun ArskaLoKoKo vasta heräsi. Hyvin nopeasti päästiin kuitenkin rinnalle ja ohi. Lopulta ensimmäinen erä päättyi selvään 32-17 voittoon ja kun toinen erä olikin jo täysin ArskaLoKoKon hallintaa (36-8), oli vastustajan selkäranka napsahtanut poikki puoliaikaan mennessä (68-25). Loppuaika sitten pelailtiin vähän tasaisemmissa merkeissä. Ottelun loppulukemat olivat murskaavat; ArskaLokoKo 111 – Feeniks Basket 51.

Kaapo Nikander oli jälleen täysin pitelemätön. Kovan pistesaaliin (44p.) lisäksi hän jakeli todellisia namupasseja esim. Eetu Joutsennevalle, joka onnistuikin nostelemaan varsin mukavan pistesaldon hänkin (18p). Vilho Välttilä (11p.) oli myös Eetun ohella vahva korin alla, taisteli useita irtopalloja joukkueelle ja teki hyvää työtä puolustuspäässä. Muita yli kymmenen pisteen skoraajia olivat Jesper Mäenpää (12p.) ja Roope Heinonen (13p.). Loput pisteet jakautuivat Niilo Koiviston (3p.), Samu Kivisen (4p.) ja Lauri Korkeakankaan (8p.) kesken. Ottelussa mukana olivat myös Niko Nieminen ja Juhani Kakko.

ArskaLoKoKo johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja kohtaa seuraavaksi perjantaina 22.11 kotisalissaan Lieto-Koriksen klo 18:45.