U16-poikien voittoputki jatkuu

ArskaLoKoKon yhteisjoukkue pääsi ensimmäistä kertaa pelaamaan kotiottelunsa Monarin parketille. Kotijoukkueesta oli kaikki 12 pelaajaa iskukykyisinä paikalla. Alkuun jännitettiin, onko tieto Monarin valmistumisesta lainkaan kiirinyt Nokialle saakka, koska vastustajaa odoteteltiin pelipaikalle vielä puoli tuntia ennen ottelun alkua. Lopulta vastustajakin saapui ja ottelu päästiin aloittamaan.

Liekö sitten ilmassa ollut ylimääräistä jännitystä, koska runsaslukuisen kotiyleisön edessä joukkueen heitot eivät ottelun alussa tahtoneet löytää tietänsä punaisen renkaan läpi. Ottelun kaksi ensimmäistä erää sujuivatkin melko tasaisina. Ensimmäinen erä päättyi ArskaLoKoKon 22-15 voittoon, mutta toinen erä hävittiin 17-21. Näin erätauolle mentiin tasaisissa lukemissa 39-36, kotijoukkueen hyväksi.

Kolmannen erän puolivälissä tapahtui jotain. Joukkueen peli vapautui ja alettiin pelaamaan omalla tasolla. Saatiin muutamia onnistuneita nopeita vastustajan menetyksistä ja kolmosetkin osuivat paremmalla prosentilla. ArskaLoKoKo voitti kolmannen erän 24-16 ja viimeinen erä olikin täysin kotijoukkueen hallintaan 27-12. Näin loppulukemiksi muodostui selkeä 90-64 voitto.