U16-pojat rökittivät Vilpas Whiten

Tasoerot olivat melkoiset ArskaLoKoKon kohdatessa Vilpas Whiten sunnuntaina 27.10. Loimaalla. Jo ensimmäisen erän jälkeen (33-12) oli selvää, kumpi ottelun tulee voittamaan. Ottelu oli kauttaaltaan ArskaLoKoKon hallintaa ja lopulliset voittonumerot 112-44 antoivat lähinnä osviittaa siitä, mihin numeroon Vilpas olisi voinut soittaa löytääkseen salista ulos pyörityksen jälkeen.

ArskaLoKoKo lähti jälleen otteluun vajaamiehisenä, kahdeksan pelaajan voimin. Mutta vielä heikommin oli vastustajan asiat, jotka olivat kuudella pelaajalla reissussa. Kun vastustaja vielä ajautui virhevaikeuksiin, oli ottelu aikalailla taputeltu.

Joukkueen kaikki pelaajat pääsivät mukavasti pisteille. Ottelu sai arvoisensa päätöksen, kun viime minuuteilla joukkueen kuopus Juhani Kakko teki huikean suoritussarjan: onnistuneen kolmen pisteen heiton jälkeen Juhani viimeisteli joukkueen kaksi nopeaa hyökkäystä peräkkäin. Kaapo Nikander nosteli lähinnä näyttävillä korilleajoilla komeat 38 pistettä. Niilo Koivisto upotti hyvällä prosentilla neljä kolmosta. Kokonaisuudessaan joukkue teki useita pallonriistoja ja syötönkatkoja.