U16-joukkue aloitti sarjakautensa voitolla

Tällä kaudella ArskaLoKoKon nimeä kantava yhdistelmäjoukkue aloitti sarjakautensa läntisen alueen 2. divarissa Loimaalla. Sunnuntaina 6.10. Loimaan liikuntahalliin saapui vieraaksi Rauma Basket.

Ottelu sujui koko ajan ArskaLoKoKon hienoisessa hallinnassa. Erityisesti nopeista hyökkäyksistä päästiin juoksemaan muutamia helppoja koreja. ArskaLoKoKo voitti jokaisen erän ja koko ottelun lopulta melko selkeästi 80-55.

Joukkueella on kuitenkin vielä parannettavaa hyökkäyspään peleissä, mutta sarja on vasta alussa ja lähtökohdat ovat hyvät. Ensimmäisen sarjapelin haparointi näkyi mm. muutamina harhasyöttöinä ja viimeistelytaidoissa. Joukkue jätti hyvällä puolustustyöskentelyllään kuitenkin vastustajan lukemat melko pieninumeroisiksi.

Erityismaininnan edellisestä voisi antaa Niilo Koivistolle, joka ennakkoluulottomasti otti isompikokoisiltaan ajoja vastaan. Kaapo Nikander ahkeroi tuttuun tapaansa molemmissa päissä, tehden yhteensä 26 pistettä. Pelaavasta kokoonpanosta puuttui Markus Klemola ja Vilho Välttilä.