Minipojat juoksivat vastustajansa kumoon

Arska-Basketin minipojat korkkasivat syyskautensa läntisen alueen 2. divisioonan sarjapeleillä lauantaina 5.10. kotiturnauksella Somerolla. Kokonaisuudessaan 15 pelaajan kokoonpanosta paikalla oli molemmissa peleissä 7 pelaajaa. Tällä kertaa peluutuksesta vastasi valmentaja Jani Mäenpää.

Aluksi vastaan asettui Turun NMKY White. Jo lämmittelyssä huomattiin joukkueen olevan todella isokokoinen. Taktiikaksi valikoitui nopeat hyökkäykset ja terrierimäinen puolustus, jolloin ehkäistäisiin Turun isojen pelaajien korille pääsy. Taktiikka toimi loistavasti, ja ottelu sujui Arskan komennossa alusta loppuun saakka. Nopeajalkaiset somerolaiset juoksivat nopeilla hyökkäyksillä suuren määrän pisteitä. Ottelu päättyi Arska-Basketin voittoon lukemin 64-33.

Samaa taktiikkaa käytettiin jälkimmäisessä ottelussa Loimaan Korikonkareita vastaan. Havaitsimme, että kesän jalkapallo- ja yleisurheiluharrastukset ovat kohottaneet pelaajiemme kuntoa, sillä Loimaa ei pysynyt vauhdissa mukana. Ottelu päättyi jopa murskalukemin 77-29 Arska- Basketin voittoon.

Viikon päästä emme tule pääsemään yhtä helpolla. Korkkaamme ykkösdivarin, ja vastassa on jo etukäteen koviksi tiedettyjä joukkueita. Lähdemme silti tekemään parasta mahdollista Arska- suoritusta. Vaihtelemme peleissämme kokoonpanoja niin, että mukaan lähtee aina 15 pelaajasta 9. Tämä ensimmäinen turnaus mentiin niukasti 7 pelaajalla, koska pojat harrastavat myös mm. jalkapalloa, ja päivälle sattui päällekkäisyys. Hyvin turnauksesta silti vajaalla miehistölläkin selvittiin! Pojat pelasivat taistelevalla, periksiantamattomalla energialla.