U16-poikien harjoitusottelu Feeniks Basketia vastaan

ArskaLoKoKo oli kahdeksan pelaajan voimin pelaamassa harjoitusottelun Forssassa. Ensimmäisen erän jälkeen tuli ensimmäinen takaisku, kun Jesperin selkä meni kramppiin, eikä palamisesta tullut mitään. Toisen erän jälkeen vastoinkäymiset jatkuivat, kun Lauri loukkasi nilkkansa ja joutui loppuajan seuraamaan ottelua penkiltä. Viimeisessä erässä Vilho sai viidennen virheen ottelussa, mutta sai kuitenkin ystävyysottelun merkeissä jatkaa kentällä pelin loppuun asti.

Kaikista näistä vastoinkäymisistä huolimatta peli pysyi tasaisena loppuun asti. Myös Juhanin panos mukana oli tärkeä, vaikka tällä kertaa ei pisteitä kertynytkään. Mitään kauniita joukkuetaktisia otteita ei kentällä nähty, vaan energia meni kapealla rosterilla lähinnä pelin läpiviemiseen kunnialla läpi. Roope oli melkoisen pitelemätön ja teki hyvällä prosentilla huikeat 33 pistettä.

Lopputulos ArskaLoKoKo 79 – Feeniks Basket 76.

Pisteet: Jesper Mäenpää 2, Samu Kivinen 11, Eetu Joutsenneva 14, Erton Bytyqi 5, Vilho Välttilä 10, Roope Heinonen 33, Lauri Korkeakangas 4, Juhani Kakko 0.