Lorskalle voitto Vantaalta

LoKoKoArskan yhteistyöjoukkue kohtasi sunnuntaina 3.2. Vantaan Pussihukat 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin ottelussa. Sairasteluista johtuen parketille saatiin vain kuusi pelikuntoista poikaa. Flunssapiikki oli kuitenkin iskenyt myös PuHun miehistöön. PuHu joutui aloittamaan viidellä, mutta saivat kaivettua jostain vällyjen kätköistä kuudennen pelaajan riveihinsä ottelun puolessa välissä.

Lorska sai otteluun hyvän alun ja vei ensimmäisen erän 22-10. Tämän jälkeen ottelu kuitenkin tasoittui ja lukemat pysyivät melko tasaisena läpi ottelun. Toisen jakson PuHu voitti 18-14 ja näin tauolle siirryttiin Lorskan kahdeksan pisteen johdossa. PuHu pelasi pelejä kookkaampien korinaluspelaajien kautta, joiden kautta PuHu tekikin lähes kaikki pisteensä. Lorska hyödynsi monipuolisemmin heittovoimaansa ja juoksi ajoittain hyviä nopeita hyökkäyksiä. Ottelu oli koko ajan hienoisesti Lorskan hallinnassa ja loppunumerot olivat Lorskalle oikeutetusti 67-59.

Lorska pelasi hyvin joukkueena ja jokainen pelaaja otti tasaisesti vastuuta harteilleen. Jesper Mäenpää pelasi ehkä tähänastisista RPC-otteluistaan parhaimman, tehden 11 pistettä. Myös Niko Nieminen oli hyvin ottelussa sisällä, vaikka tällä kertaa heitot eivät pudonneetkaan sukan läpi. Kaapo Nikander jaksoi puolikuntoisenakin taistella hyvin ja otti runsaasti tärkeitä levypalloja. Oliver Kandén oli omaan tapaansa erittäin varma pallon kanssa ja upotti tärkeitä kolmosia säkkiin. Lauri Koivisto joutui ainoana Lorskan pelaajana virhevaikeuksiin ja joutui loppupelin puolustamaan varovaisemmin. Hyökkäyspäässä \”Late\” oli kuitenkin tasaisen varma suorittaja. Artturi \”Arska\” Koivikko jakoi muutamia hienoja namupasseja ja jaksoi hyvin juosta nopeisiin hyökkäyksiin.