U16-pojille tiukka voitto

U16-pojat kohtasivat ”paikalliskamppailussa” Vilppaan White-joukkueen. Arska lähti hyvällä sykkeellä otteluun voittaen ensimmäisen erän 25-14. Ensimmäisellä jaksolla Roope Heinonen nakutti näyttävät kolmoset säkkiin hyvällä prosentilla ja joukkueen aktiivisuus oli mallikasta. Mutta kuten pojilla usein on tapana, matsit on mukava pistää jännäksi.

Ensimmäisestä jaksosta eteenpäin Arskan suorittaminen oli ailahtelevaa, kun taas Vilpas pääsi paremmin otteluun sisälle. Toinen jakso meni Vilppaalle niukasti 14-12 ja kolmas jakso Arskan näkökulmasta synkästi 21-11. Viimeisestä jaksosta pojat jaksoivat kuitenkin puristaa niukan 17-14 voiton ja näin ollen koko ottelu päättyi miltei niukimpaan mahdolliseen voittoon 65-63.

Ottelu ei ollut kokonaisuudessaan mitenkään hohdokas Arskalle. Hyviä hetkiä oli aika ajoin mutta välillä meno taas oli tahmeaa. Tärkeintä kuitenkin oli saada tärkeät sarjapisteet ja sillähän ei sitten ole merkitystä, millä erolla ne tulee. Jos matsista jotain eritysen positiivista voi sanoa, niin ainakin pojille on kehittynyt tiukkojen matsien voittamisrutiini ja koutsin luotto voittoon ei häilynyt missään vaiheessa. Tosin ei koutsillakaan tainnut olla paras päivä, paremminkin olisi voinut olla hereillä 😉