Arskan U16-pojat Porin yössä

Arska Basketin U16-pojilla oli tiistai-iltana vierasottelu Porissa. Matkaan saatiin kuusi poikaa ja joukkueen avuksi saatiin Vilho Välttilä C-pojista. Rohkeasti Vilho väänsikin vanhempien joukossa.

Ottelu oli hyvin aaltoilevaa molemmilta. Vuoron perään joukkeilla oli hyvät ja huonot hetkensä. Johtoasema kävi vuorotellen molemmilla. Puoliajalle lähdettiin kymmennen pisteen tappioasemassa. Kolmannessa erässä Arska sai hyvän vaihteen päälle ja voitti erän 25-11. Näin viimeiseen erään lähdettiin yhden pisteen johtoasemassa.

BC Sisu aloitti kuitenkin neljännen erän vahvasti, kun vastaavasti Arskalla alkoi vähän jalka painaa ja sattui muutamia harmillisia ajatuskatkoja. Arska yritti vielä loppumetreillä kuroa BC Sisun johtoasemaa kiinni kolmen pisteen heitoilla. Roope Heinonen ja Markus Klemola niissä mukavasti onnistuivatkin, mutta kiri ei aivan riittänyt ja näin lopputuloksena niukka tappio 77-69. Kaapo Nikander oli jälleen lähes pitelemätön, tehden 30 pistettä. Eetu Joutsenneva kahmi hyvin levypalloja ja teki kaksi näyttävää \”kahden käden\” heitontorjuntaa.