Arskan U16 jälleen tasaisessa väännössä

U16-poikien läntisessä II-divarissa pelattiin jälleen tasainen vääntö, kun Arska-Basket sai vieraakseen Tampereen Pyrinnön. Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta melko tahmeaa peliä. Molemmat joukkueet paransivat peliään loppua kohden ja näin ollen ottelun voittaja selvisi vasta viimeisillä minuuteilla.

Ensimmäisen erän Arska voitti 16-12. Toisessa erässä Roope Heinonen loukkasi nilkkansa ja joutui seuraamaan loppuottelun penkiltä. Toinen erä päättyi Pyrinnön yhden pisteen voittoon ja näin puoliajalle mentiinkin Arskan kolmen pisteen johtoasemassa 30-27. Pyrintö piti pelin tasaisena lähinnä hyvien kolmen pisteen heittojen ansiosta ja näin viimeiselle erätauolle lähdettiin tasalukemista 48-48. Arska jaksoi kuitenkin painaa paremmin loppuun asti ja sai viimeisen erän hyvällä paikkapuolustuksella puristettua 68-63 voiton.

Syyskausi päättyi Arskan kolmanteen sijaan, tasapisteissä BC Sisun kanssa. Syyskauden saaliiksi saatiin viisi voittoa ja kolme tappiota.