Porissa soi jazz, korit hylkivät bluesia

LoKoKoArskan C-poikien Blue-joukkue kohtasi II-divisioonan sarjassa TuNMKY:n White-joukkeen ja Raision Palloseuran Raipsin. Blue oli jälleen liikkeellä todellisella yhteisjoukkueella: mukana oli minipoikia Somerolta ja Loimaalta sekä C-poikia molemmista kylistä. Siihen nähden, että joukkue ei pääse koskaan treenaamaan yhdessä, pelit menivät mukavasti. Yhteishenki oli hyvä. Eihän nyt kukaan viitsi Poriin asti mennä murjottamaan.

Ensimmäisessä melko maltillisessa ottelussa kohdattin RaiPS. Bluella oli kuitenkin vaikeuksia pitää verkkaisia, kooltaan melko raamikkaita raipsilaisia kurissa. Heittopaikkoja saatiin luotua, mutta Porin korit tuntuivat tällä kertaa hylkivän Bluen heittoja. Raips voitti lopulta ottelun 67-42.

Toisessa ottelussa tempo oli jo huomattavasti kovempi. TuNMKY piti hyvää vauhtia yllä ja Bluella oli vaikeuksia pysyä vauhdissa mukana. Myös hankaluudet viimeistelyssä jatkuivat. TuNMKY voitti lopulta 49-29.

Otteluiden positiivisina valopilkkuina voineen mainita Ilari Heikkosen vahva levypallopeli, Matias Lampun nopeat ja näyttävät korilleajot ja Lauri Korkeakankaan maltillinen ja tarkka pelinrakentaja-asenne.