LoKoKoArska White haastoi Pyrintö Redin

Torstai oli toivoa täynnä kun Someron monarilla kohdattiin iltaottelussa Pyrinnön ykkösjoukkue Red. Lorska oli aikaisemmissa kohtaamisissa ollut selvästi vastaanottajan asemissa (tappiot SM-sarjassa 50p ja 1-divarissa syksyllä 30p). Lorskalla oli pientä vajausta pelinrakentajapuolella kun Oliver Kandén oli matkoilla ja Elias Kanerva toipilaana.

Ottelu lähti käyntiin molemmilla osapuolilla hermostuneesti liikkeelle. Meno oli alusta asti kovaa ja ensimmäistä koria saatiinkin hetki odottaa. Pian korihanat aukenivat ja ensimmäinen erä päättyi 24-16 Pyrinnölle. Toisen erän loppuun mennessä Pyrintö oli kasvattanut eron jo 17 pisteeseen (45-28).

Kolmannessa erässä Lorska tuli vahvasti peliin mukaan ja voitti erän 22-13 ja näin oltiinkin hieman yllättäen pelissä mukana. Neljänteen erään lähdettiin siis tilanteessa 58-50 Pyrinnölle. Lorska yritti vielä neljännessä erässä saada eroa kavennettua luomalla aika-ajoin prässiä, mutta Pyrintö sai välimatkan pidettyä ja ottelu päättyi lopulta 73-63 Pyrinnölle.

Kaiken kaikkiaan hyvä matsi. Kovaa, mutta reilua vääntöä. Hieman paremmalla heittoprosentilla oltaisiin oltu voitossa kiinni – esimerkiksi vapareista hukattiin liian monta \”ilmaista\” pistettä. Lisäksi muutamia harmittavia harhasyöttöjä, mutta niitä nyt tuli onneksi vastustajallekin. Voidaan jälleen todeta, että huikeaa kehitystä on tapahtunut pojilla. Loppulukemista huolimatta tämä oli Lorskan henkinen voitto.