LoKoKoArskan White-joukkueella triplaviikonloppu

C-poikien “Lorskalla” oli kolmen kovan pelin viikonloppu. Lauantaina pelattiin SM-sarjaa Turussa ja sunnuntaina ykkösdivaria Uudessakaupungissa.

Lauantaina Lorska sai kokea SM-sarjan vauhdinhurmaa, kun aamun ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Turun NMKY ja toisessa ottelussa Munkkiniemen Kisapojat, MuKi. Ottelut olivat hyvin toistensa kaltaisia. Molemmissa otteluissa nähtiin nopeita siirtymähyökkäyksiä, vahvoja ajoja ja aggressiivista puolustusta. Kun vastustajien heittoprosentitkin vielä olivat kohdillaan, ei ollut epäselvää kuka oli oppijan roolissa. TuNMKY riepotteli Lorskaa 119 – 53 ja Muki vei ottelun 83 – 37.

Otteluiden tylyistä lukemista huolimatta saatiin roppakaupalla hyvää kokemusta. Positiivisina mainintoina Kaapo Nikander vahva peli Turkua vastaan ja Niko Niemisen ensiesiintyminen SM-parketeilla. Kovat SM-pelit ovat tuoneet myös varmuutta ja itseluottamusta lisää. Enää ei hätäännytä kovasta prässistä, pallonmenetykset ja harhasyötöt ovat vähentyneet merkittävästi.

SM-pelien nopea pelitempo kantoi kuitenkin vielä seuraavan päivän peliin Uudenkaupungin Korihaita vastaan. Uki jäi heti ottelun alusta alkaen Lorskan jalkoihin ja ensimmäisen erän loppupuolella tulostaululla komeili jo Lorskan johto 27 – 12. Uki tuli kuitenkin vielä otteluun mukaan ja kävi parhaimmillaan kymmenen pisteen tuntumassa. Tämä ei kuitenkaan hätännyttänyt poikia vaan eroa kasvatettiin vielä loppuun lisää. Loppulukemat Lorskalle 81 – 64. Ottelussa koko joukkue sai hyviä onnistumisia, mutta Lauri Koivisto nosti eniten omaa profiiliaan ja teki aika-ajoin erittäin näyttäviä korilleajoja. Voiton myötä Lorska nousi ykkösdivarin kolmanneksi.