Lorskalle makea taisteluvoitto

LoKoKoArskan C-poikien White (Lorska) -joukkue kohtasi viikonloppuna ykkösdivisioonan ottelussa BC Nokian. Nokia pelaa Whiten tavoin myös SM-sarjaa ja on siellä toisessa lohkossa sijalla viisi. Syksyn aikaisemmassa kohtaamisessa Lorska hävisi hurjaan kolmosvireeseen päässeelle Nokialle reilut kaksikymmentä pistettä. Otteluun lähdettiinkin kovalla puolustusasenteella, tarkoituksena minimoida vastustajan hyvät heittopaikat. Kun otteluun kaiken lisäksi ilmestyi vain yksi tuomari, oli tiedossa varsin kovaotteinen vääntö. Ottelu etenikin melko tasaisissa merkeissä. Lorska puolusti hyvin, eikä vastustaja saanut kolmen pisteen takaa onnistumisia. Toiselle puoliajalle mentiin kuitenkin Nokian komennossa 28 – 19.

Kolmannelle puoliajalle tuli kuitenkin täysin uudestisyntynyt joukkue. Lorska otti huikean 16 – 0 runin ja vei koko erän lopulta 17 – 4. Näin ollen viimeiseen erään lähdettiin hekumallisessa 36 – 32 johdossa. Kun Nokian pojat kävivät kuumivat ja ajautuivat suihkuun virhevaikeuksien vuoksi, Lorskan pojat pitivät pään kylmänä keskittyen olennaiseen, ottelun voittamiseen. Ottelun lopussa Nokia sai vielä hyviä onnistumisia kolmen pisteen kaaren takaa, mutta sekään ei riittänyt viemään arvokasta voittoa. Ottelu päättyi lopulta Lorskan voittoon 53 – 60. Ottelu oli hyvä osoitus itseluottamuksesta ja taistelutahdosta jota Lorska on saanut reilusti lisää kovien SM-sarjaotteluiden myötä.

Myös LoKoKoArskan Blue-joukkueella oli viikonloppuna turnaus Tampereella. Blue pelaa kevätkauden kakkosdivarin ylempää loppusarjaa. Ensimmäisessä ottelussa Blue kohtasi Uudenkaupungin Korihaiden -05 joukkueen. Ottelu oli tasaista vääntöä, mutta Korihait pääsivät kuitenkin loppua kohden kasvattamaan eroa ja Uki voitti lopulta 74 – 57. Toisessa ottelussa Blue kohtasi Tampereen Pyrinnön Ratina-joukkueen. Ottelusta muodostuikin varsinainen trilleri, jonka Blue hävisi lopulta niukasti 49 – 52. Otteluissa oli jälleen mukana minipoikia sekä Somerolta että Loimaalta. Myös raamikas Eetu Joutsenneva teki mallikkaan ensidebyyttinsä sarjapeleissä.