Mikrot vauhdissa Tampereella

Arska-Basketin 08-09-syntyneet mikropojat siirtyivät kevätkaudeksi läntiseen ykkösdivariin saadakseen kovatasoisia pelejä tasonsa mukaan. Sarjassa on 13 joukkuetta, joista takana on kohtaaminen kuuden kanssa. Alkuvuosi käynnistyi neljällä tappiolla mm. sarjajohtajaa vastaan. Arska on kärsinyt pelaajapulasta sairastumisten ja sattumien vuoksi, joten tämän takia otteluihin ei ole saatu kunnolla pelaajia. Ne on silti saatu kunniakkaasti pelattua, ja joukkueenjohdolle on vahvistunut käsitys kuulumisesta ykkösdivariin.

Viime viikonloppuna Tampereella porukka oli lähes kasassa, ja Arska intoutuikin varsinaiseen piste-iloitteluun Pyrintö-09 ja Pyrintö-08 -joukkueita vastaan voittaen molemmat ottelunsa, ensimmäisen 22 – 47 ja jälkimmäisen 40 – 48. Valmentajien mukaan joukkue esitti jälkimmäisessä ottelussa kauden parasta osaamistaan. Ensimmäisessä ottelussa pistehaina kunnostautui Tuukka Salo tehden 17 pistettä. Jälkimmäisessä ottelussa Paavo Hälli oli liekeissä tehden 19 pistettä. Kun muukin porukka nakutteli pisteitä tasaiseen tahtiin, oli Arskan show varsin onnistunut. Pallo liikkui syötellen, kuviot toimivat ja sukka heilui hyvällä prosentilla. Aivan täysimiehinen Arska ei vieläkään ollut. Ensi viikonloppuna Nokialle toivotaan mukaan kaikki 12 pöytäkirjaan mahtuvaa pelaajaa.