A-pojat kohtasivat sarjakärjen kotiottelussa

Arska-Basketin A-poikien kauden toiseen kotipeliin tuli vastaan sarjakärki KobraKarhu Kauhajoelta. Arska aloitti ottelun kuitenkin ennakkoluulottomasti. Puolustuksen ja hyökkäyskuvioiden onnistuessa 1. erätauolle lähdettiin tilanteesta 17 – 17. Toiselle jaksolle vastustaja siirtyi todella liikkuvaan paikkapuolustukseen ja prässäsivät heti oman korin jälkeen, joka aiheutti Arskan pelaajille lievää paniikkia. Sen seurauksena pojille tuli harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä. Pitkälle tauolle lähdettiin tilanteessa 33 – 43 KoriKobrien komennossa.

Kolmas jakso olikin sitten KoriKobrien juhlaa. He heittivät hurjalla prosentilla 10 kolmen pisteen koria ja Arskalla ei sitten onnistunut mikään. Jakso päättyikin Arskan tappioon 12 – 42. Neljäs jakso olikin sitten vain \”pelailua\”, jonka Kobrat vei 7 – 21. Korikobrat tekivät ottelussa 20 kolmen pisteen koria, Arska pärjäsi puolustuksessa tosi hyvin lähempänä koria, mutta vastustajan heittovoima oli vain liikaa. Jälleen pystyttiin ensimmäinen puoliaika haastamaan valtakunnallista sarjaa pelaavaa joukkuetta – jospa loppukaudesta jaksetaan koko ottelu.

Hienoja kuvia ottelusta löydät täältä: hautaviita.kuvat.fi