Korisleiriläiset kinkunsulatuksessa

Arska-Basketin ja Loimaan Korikonkareiden leiripäivät kokosivat yhteen eri-ikäisiä junnuja kinkunsulatukseen. Leiri oli kohdennettu C-poikien yhteisjoukkueelle, mutta välillä mukaan saatiin junnuja aina mikroikäisistä B-ikäisiin yli seurarajojen.

Torstaina 28.12. treenattiin ensin Monarilla tiivis parituntinen. Sen jälkeen joukkue ruokaili yhdessä Torituvassa, jonka jälkeen siirryimme jalan Joensuun koululle. Joensuun koululla sulattelimme ruokaa ja kävimme mentaalipuolen asioita yhdessä läpi. Teoriapohjana oli aikaisemmin Somerolla vierailleen Markku Gardinin opit mentaalivalmennuksesta. Salin puolella jatkoimme vielä hieman aamuisia pelikuvioita, jonka jälkeen irrottelimme pelaamalla kaupunkisotaa. Päivä päättyi venyttelyvastaavamme Netan venytystuokioon.

Uudenvuodenpäivänä 1.1. kokoonnuimme Monarille pelilliseen nelituntiseen. Päivän pääpaino oli pelaamisessa. Lorskan White, Blue vahvistettuna Arskan minipojilla ja Loimaan B-pojat pelasivat keskenään pikkumatseja. Mukana peleissä pyöri muutama mikropoikakin. Pelipäivä osoitti, miten henkilökohtaisista taso- tai ikäeroista riippumatta voidaan kaikki yhdessä kokea pelaamisen iloa.