Mikrot aloittivat kautensa

Arska-Basketin mikropojat (2008-2009 syntyneet) aloittivat sarjansa läntisen alueen II-divarissa. Sarja-aloitus pelattiin turnausmuotoisena Loimaalla eilen sunnuntaina. Tätä aiemmin mikrot eivät ole koripalloliiton sarjaa pelanneetkaan, joten jännitystä oli havaittavissa.

Arska-Basket kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Salon Vilpas Redin. Ottelu pysyi tasaisena puoliaikaan asti, mutta sen jälkeen Arska meni menojaan voittaen ottelun 48 – 28. Pojat pelasivat erittäin hienoa koripalloa.

Jälkimmäisestä ottelusta Forssan Feeniksiä vastaan tulikin sitten takkuinen. Pojat olivat antaneet kaikkensa ensimmäiseen otteluun, eikä heti perään alkaneeseen toiseen peliin kerta kaikkiaan riittäneet paukut. Kauemmin levännyt Feeniks kurmuutti väsynyttä Arskaa 63 – 17. Arska-Basket kirjasi tililleen kuitenkin 2 sarjapistettä, johon ensimmäisen turnauksen kohdalla täytyy olla tyytyväinen.